Anadolu Lisesine iki derece birden

SPOR 25.11.2022 - 13:42, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Anadolu Lisesine iki derece birden

Öğretmenler Günü basketbol liseli kızlar turnuvasında Nevşehir 2.liği ve 3.lüğünü Anadolu Lisesi takımları kazandı.
    NEVŞEHİR(MHA) Öğretmenler Günü basketbol liseli kızlar turnuvasında Nevşehir 2.liği ve 3.lüğünü Anadolu Lisesi takımları kazandı. Toplam 7 takımın katıldığı turnuvada Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Taner Aksoy Antrenörlüğünde A ve B takımları adı altında iki takımla katıldı.  İki takım da turnuvada iyi başlangıç yaparak ikisi de yarı finale yükseldi. İki takım da ayrı finalde birbirine rakip oldular. B takımı A takımını yenerek adını finale yazdırırken A takımı 3. lük kazandı. B takımı ise son 15 saniyeye 12-11 önde girmesine rağmen skoru koruyamadı son saniyelerde yediği basketbol ile Nevşehir 2. si oldu.  
Öğretmenler Günü basketbol liseli kızlar turnuvasında Nevşehir 2.liği ve 3.lüğünü Anadolu Lisesi takımları kazandı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Öğretmenler Günü basketbol liseli kızlar turnuvasında Nevşehir 2.liği ve 3.lüğünü Anadolu Lisesi takımları kazandı.
Toplam 7 takımın katıldığı turnuvada Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Taner Aksoy Antrenörlüğünde A ve B takımları adı altında iki takımla katıldı. 

İki takım da turnuvada iyi başlangıç yaparak ikisi de yarı finale yükseldi. İki takım da ayrı finalde birbirine rakip oldular. B takımı A takımını yenerek adını finale yazdırırken A takımı 3. lük kazandı. B takımı ise son 15 saniyeye 12-11 önde girmesine rağmen skoru koruyamadı son saniyelerde yediği basketbol ile Nevşehir 2. si oldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.