Asbaşkan Akyön Nevşehir'deydi

SPOR 21.12.2022 - 12:51, Güncelleme: 21.12.2022 - 12:51
 

Asbaşkan Akyön Nevşehir'deydi

Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Nevşehir'i ziyaret etti.
NEVŞEHİR(MHA) İlk olarak Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’i ziyaret eden Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön 2023 yılı Ağustos ayı içerisinde ilimizde gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası bir bisiklet organizasyonu hakkında görüş alışverişinde bulundular.  Daha sonra Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Nevşehir Bisiklet İl Temsilcisi Sedat Yılmaz’ı makamında kabul etti ve bir süre sohbet etti.   Asbaşkan Akyön ise Vali Becel'e Federasyon olarak ilimizde gerçekleştirilmesi planlanan organizasyonlar hakkında bilgi verdi.  Ziyaretin sonunda Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön kendi yazmış olduğu “Kutsal Topraklarda -2 Hicret Veda Haccı” kitabını Valilye hediye etti.
Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Nevşehir'i ziyaret etti.

NEVŞEHİR(MHA) İlk olarak Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’i ziyaret eden Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön 2023 yılı Ağustos ayı içerisinde ilimizde gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası bir bisiklet organizasyonu hakkında görüş alışverişinde bulundular. 

Daha sonra Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Nevşehir Bisiklet İl Temsilcisi Sedat Yılmaz’ı makamında kabul etti ve bir süre sohbet etti.  

Asbaşkan Akyön ise Vali Becel'e Federasyon olarak ilimizde gerçekleştirilmesi planlanan organizasyonlar hakkında bilgi verdi. 

Ziyaretin sonunda Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön kendi yazmış olduğu “Kutsal Topraklarda -2 Hicret Veda Haccı” kitabını Valilye hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.