İYİ Partiden CHP’ye hayırlı olsun ziyareti

SİYASET 16.01.2023 - 13:54, Güncelleme: 16.01.2023 - 13:54
 

İYİ Partiden CHP’ye hayırlı olsun ziyareti

İYİ Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyet Cumhuriyet Halk Partisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden Kamil Gülmez'in yerine il başkanlığına seçilen Tayfun Ceyhan'a ve beraberindeki il yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli, Millet ittifakının 2023 seçimlerinde başarılı olacağına inandıklarını da ifade etti.   CHP İl Başkanı Tayfun Ceyhan ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.  
İYİ Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyet Cumhuriyet Halk Partisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden Kamil Gülmez'in yerine il başkanlığına seçilen Tayfun Ceyhan'a ve beraberindeki il yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli, Millet ittifakının 2023 seçimlerinde başarılı olacağına inandıklarını da ifade etti.  

CHP İl Başkanı Tayfun Ceyhan ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.