İYİ Parti İl Başkanı Kuzeyli ve yönetiminden CHP’ye hayırlı olsun ziyareti

SİYASET 27.01.2023 - 11:24, Güncelleme: 27.01.2023 - 13:38
 

İYİ Parti İl Başkanı Kuzeyli ve yönetiminden CHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
Özellikle Millet İttifakını oluşturan partilerin il ve ilçe başkanlarıyla yönetim kurulu üyeleri CHP'ye konuk olmayı sürdürüyor.   İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli ve beraberindeki heyet CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanlığına seçilen Tayfun Ceyhan ve yönetimine yeni dönemde başarılar dilediler.   CHP İl Başkanı Tayfun Ceyhan, ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti heyetine teşekkür etti.   
Cumhuriyet Halk Partisine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Özellikle Millet İttifakını oluşturan partilerin il ve ilçe başkanlarıyla yönetim kurulu üyeleri CHP'ye konuk olmayı sürdürüyor.  

İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli ve beraberindeki heyet CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanlığına seçilen Tayfun Ceyhan ve yönetimine yeni dönemde başarılar dilediler.  

CHP İl Başkanı Tayfun Ceyhan, ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti heyetine teşekkür etti.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.