Başkan Savran'dan Deprem Paylaşımı

NEVŞEHİR 21.02.2023 - 13:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 17:12
 

Başkan Savran'dan Deprem Paylaşımı

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Hatay'da gerçekleşen deprem ile ilgili bir paylaşımda bulundu.
Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Hatay'da gerçekleşen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki iki deprem sonrası bir paylaşımda bulundu. Depremin Nevşehir'den de hissedildiğini ve deprem sonrası üzüntülerini dile getiren Başkan Savran, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Hatay‘da bir deprem daha meydana geldi ve şehrimizde de hissedildi. Nevşehir’imizle alakalı olumsuz bir durum yoktur. Rabbim her türlü afetten ülkemizi korusun."
Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Hatay'da gerçekleşen deprem ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Hatay'da gerçekleşen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki iki deprem sonrası bir paylaşımda bulundu.

Depremin Nevşehir'den de hissedildiğini ve deprem sonrası üzüntülerini dile getiren Başkan Savran, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Hatay‘da bir deprem daha meydana geldi ve şehrimizde de hissedildi. Nevşehir’imizle alakalı olumsuz bir durum yoktur. Rabbim her türlü afetten ülkemizi korusun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.