Avanos Belediyesi'nden, konuk depremzedelere destek

İLÇELER 22.02.2023 - 12:02, Güncelleme: 22.02.2023 - 12:08
 

Avanos Belediyesi'nden, konuk depremzedelere destek

Avanos Belediyesi, Avanos'a yerleşen depremzede ailelere yardım etmeye devam ediyor.
  Avanos Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşanan ve 11 ili etkileyen depremin ardından deprem bölgesini terk edip Avanos'a yerleşen depremzede aileler için sürdürdükleri yardım çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı. 10 Şubat-20 Şubat arasında ailelere sağlanan toplam 961 kişilik kahvaltı, 1642 kişilik akşam yemeğinin yanı sıra gıda desteği sağlandığı da belirtildi. Avanoslu vatandaşlarla yardım süreçlerinde birlikte hareket edildiği ekleyen Avanos Belediyesi, deprem sonrası Avanos'ta eve yerleşen 28 aile için yemek ve gıda desteği dışında; yakacak, mobilya, ısıtıcı, halı, buzdolabı ve tüp gibi ev eşyalarının da ailelere teslim edildiğini ifade etti. 15-20 Şubat arasında Avanos'ta konaklayan 150 depremzede için "150 depremzede aileye kıyafet, ayakkabı, ilaç, ev eşyası, hijyen malzemeleri, bebek bezi&maması, oyuncak, kitap, battaniye, yorgan, yastık, ısıtıcı vb. malzeme desteği sağlanmıştır." denildi. Avanos Belediyesi, "Zor günleri birlikte atlatmak gayesi ile desteklerimiz ve çabamız devam ediyor." sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.
Avanos Belediyesi, Avanos'a yerleşen depremzede ailelere yardım etmeye devam ediyor.

 

Avanos Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşanan ve 11 ili etkileyen depremin ardından deprem bölgesini terk edip Avanos'a yerleşen depremzede aileler için sürdürdükleri yardım çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı.

10 Şubat-20 Şubat arasında ailelere sağlanan toplam 961 kişilik kahvaltı, 1642 kişilik akşam yemeğinin yanı sıra gıda desteği sağlandığı da belirtildi. Avanoslu vatandaşlarla yardım süreçlerinde birlikte hareket edildiği ekleyen Avanos Belediyesi, deprem sonrası Avanos'ta eve yerleşen 28 aile için yemek ve gıda desteği dışında; yakacak, mobilya, ısıtıcı, halı, buzdolabı ve tüp gibi ev eşyalarının da ailelere teslim edildiğini ifade etti.

15-20 Şubat arasında Avanos'ta konaklayan 150 depremzede için "150 depremzede aileye kıyafet, ayakkabı, ilaç, ev eşyası, hijyen malzemeleri, bebek bezi&maması, oyuncak, kitap, battaniye, yorgan, yastık, ısıtıcı vb. malzeme desteği sağlanmıştır." denildi.

Avanos Belediyesi, "Zor günleri birlikte atlatmak gayesi ile desteklerimiz ve çabamız devam ediyor." sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.