Göçmen kaçakçılığıyla mücadele sürüyor

ASAYİŞ 07.03.2023 - 15:21, Güncelleme: 07.03.2023 - 15:21
 

Göçmen kaçakçılığıyla mücadele sürüyor

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen “Göçmen Kaçakçılığı” ve “Sınır Dışı İşlemleri" çalışmaları kamuyoyla paylaşıldı.
Emniyetten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğümüzce Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile birlikte ilimizde “Göçmen Kaçakçılığı” ve “Sınır Dışı İşlemleri” kapsamında son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; 3 şahsa “Göçmen Kaçakçılığı Yapma” suçundan adli işlem yapılmış; şahıslardan 2’ si adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, 1 şahıs ise serbest bırakılmıştır.  “Göçmen Kaçakçılığı Yapma” suçundan 4 yabancı uyruklu şahsa, “İllegal Giriş” yaptığı tespit edilen 4 yabancı uyruklu şahsa ve “Vize İhlali” yaptığı tespit edilen 1 yabancı uyruklu şahsa idari işlem yapılarak toplamda 9 yabancı uyruklu şahıs “sınırdışı” edilmek üzere “Geri Gönderme Merkezi” ne teslim edilmiştir."
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen “Göçmen Kaçakçılığı” ve “Sınır Dışı İşlemleri" çalışmaları kamuyoyla paylaşıldı.

Emniyetten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğümüzce Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile birlikte ilimizde “Göçmen Kaçakçılığı” ve “Sınır Dışı İşlemleri” kapsamında son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda;

3 şahsa “Göçmen Kaçakçılığı Yapma” suçundan adli işlem yapılmış; şahıslardan 2’ si adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, 1 şahıs ise serbest bırakılmıştır.

 “Göçmen Kaçakçılığı Yapma” suçundan 4 yabancı uyruklu şahsa, “İllegal Giriş” yaptığı tespit edilen 4 yabancı uyruklu şahsa ve “Vize İhlali” yaptığı tespit edilen 1 yabancı uyruklu şahsa idari işlem yapılarak toplamda 9 yabancı uyruklu şahıs “sınırdışı” edilmek üzere “Geri Gönderme Merkezi” ne teslim edilmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.