AK Parti Milletvekili adayları gençlerle buluştu

SİYASET 19.04.2023 - 13:12, Güncelleme: 19.04.2023 - 13:12
 

AK Parti Milletvekili adayları gençlerle buluştu

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen sahur programında milletvekili adayları gençlerle buluştu. Nems Cafe Restoranda düzenlenen programda 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerde mutlak galip olarak çıkılacağı temasıyla gençlere seslenen Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan; “ Bu coşkulu, heyecanlı gençliğe hitap etmek benim için en büyük şeref... Nevşehir'imizin gençleri kime oy verir kime oy vermez? Gençler kararını çoktan vermişler” dedi. Nevşehirli gençlere bir de müzik ziyafeti sunan Çalışkan, gönülleri fethetti.
14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen sahur programında milletvekili adayları gençlerle buluştu.

Nems Cafe Restoranda düzenlenen programda 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerde mutlak galip olarak çıkılacağı temasıyla gençlere seslenen Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan; “ Bu coşkulu, heyecanlı gençliğe hitap etmek benim için en büyük şeref... Nevşehir'imizin gençleri kime oy verir kime oy vermez? Gençler kararını çoktan vermişler” dedi.

Nevşehirli gençlere bir de müzik ziyafeti sunan Çalışkan, gönülleri fethetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.