Yanar, Gülşehir’de esnaf ziyaretlerinde bulundu

SİYASET 24.04.2023 - 17:10, Güncelleme: 24.04.2023 - 17:12
 

Yanar, Gülşehir’de esnaf ziyaretlerinde bulundu

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar seçim çalışmalarına Gülşehir ile devam etti.
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar seçim çalışmalarına Gülşehir ilçesinde devam ediyor. Yanar, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ve AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez ile birlikte ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.  AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yanar, “Gülşehir 3-0’a hazır. Karış karış, adım adım, sokak sokak ayak basmadık yer bırakmayacağız” dedi.  
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar seçim çalışmalarına Gülşehir ile devam etti.

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar seçim çalışmalarına Gülşehir ilçesinde devam ediyor. Yanar, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ve AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez ile birlikte ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi. 
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yanar, “Gülşehir 3-0’a hazır. Karış karış, adım adım, sokak sokak ayak basmadık yer bırakmayacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.