Yürekler Beşir Derneğiyle Isınıyor

NEVŞEHİR 24.05.2023 - 12:13, Güncelleme: 24.05.2023 - 12:13
 

Yürekler Beşir Derneğiyle Isınıyor

Nevşehir’de faaliyetlerine ara vermeden devam eden Beşir Derneği, yardımseverlerin yapmış olduğu bağışlar ile Nevşehir merkez ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardım yapmaktadır.
Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Erdal Yıldırım: Vatandaşlarımız, https://www.besir.org.tr/ internet sayfamızdan yardım başvurusu yaptıktan sonra sosyal inceleme yapılıyor, incelemesi olumlu sonuçlanan aileler verdiğimiz alışveriş sitesinden istediği ürünleri seçiyor ve seçtiği ürünler kargoyla kapısına kadar götürülüyor. Yıldırım, Peygamber Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem)’in “Sağ eli ile verdiği sadakayı, sol elinin haberi olmayacak şekilde gizliliğe dikkat edendir.” Hadîs-i Şerîf’inin önemine vurgu yaparak bir Müslümanın hayır ve hasenatta nasıl bir yol izlemesi gerektiğine dair en güzel örneklemeyi yapıyor. Beşir Derneği olarak yapılan hayrı dinimizin emrettiği şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Yıldırım: Gelin! Hep Birlikte İhtiyaç Sahipleri İçin Bir Şeyler Yapalım Ve Yüzlerin gülmesine vesile olalım.
Nevşehir’de faaliyetlerine ara vermeden devam eden Beşir Derneği, yardımseverlerin yapmış olduğu bağışlar ile Nevşehir merkez ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardım yapmaktadır.

Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Erdal Yıldırım: Vatandaşlarımız, https://www.besir.org.tr/ internet sayfamızdan yardım başvurusu yaptıktan sonra sosyal inceleme yapılıyor, incelemesi olumlu sonuçlanan aileler verdiğimiz alışveriş sitesinden istediği ürünleri seçiyor ve seçtiği ürünler kargoyla kapısına kadar götürülüyor.

Yıldırım, Peygamber Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem)’in “Sağ eli ile verdiği sadakayı, sol elinin haberi olmayacak şekilde gizliliğe dikkat edendir.” Hadîs-i Şerîf’inin önemine vurgu yaparak bir Müslümanın hayır ve hasenatta nasıl bir yol izlemesi gerektiğine dair en güzel örneklemeyi yapıyor. Beşir Derneği olarak yapılan hayrı dinimizin emrettiği şekilde yapmaya gayret ediyoruz.

Yıldırım: Gelin! Hep Birlikte İhtiyaç Sahipleri İçin Bir Şeyler Yapalım Ve Yüzlerin gülmesine vesile olalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.