Anadolu lisesinde siber suçlarla mücadele semineri

EĞİTİM 03.10.2023 - 08:36, Güncelleme: 03.10.2023 - 08:36
 

Anadolu lisesinde siber suçlarla mücadele semineri

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele birimi emniyet mensupları tarafından Anadolu Lisesinde seminer düzenlendi.
Okulda düzenlenen seminerde 12.sınıf öğrencilere Siber Suçlar, Siber suçlar ile mücadele, günümüz teknolojisinin olumsuz yanlarından olan sanal dolandırıcılık, oltalama yöntemleri, zombi hesaplar, sosyal medyada bizleri bekleyen tehlikeler gibi birçok konuda güncel ve açıklayıcı bilgiler verildi.   Günlük hayatta karşılaşılan ya da karşılaşılması muhtemel birçok siber suçlar güncel örnekler ile sunularak ve özellikle soru-cevap şeklinde gerçekleşen seminer ile öğrencilerin farkındalığını artırarak etkili ve verimli olan bu çalışma için emniyet mensubu görevlilere Nevşehir Anadolu Lisesi ailesi olarak teşekkür edildi.  
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele birimi emniyet mensupları tarafından Anadolu Lisesinde seminer düzenlendi.

Okulda düzenlenen seminerde 12.sınıf öğrencilere Siber Suçlar, Siber suçlar ile mücadele, günümüz teknolojisinin olumsuz yanlarından olan sanal dolandırıcılık, oltalama yöntemleri, zombi hesaplar, sosyal medyada bizleri bekleyen tehlikeler gibi birçok konuda güncel ve açıklayıcı bilgiler verildi.  

Günlük hayatta karşılaşılan ya da karşılaşılması muhtemel birçok siber suçlar güncel örnekler ile sunularak ve özellikle soru-cevap şeklinde gerçekleşen seminer ile öğrencilerin farkındalığını artırarak etkili ve verimli olan bu çalışma için emniyet mensubu görevlilere Nevşehir Anadolu Lisesi ailesi olarak teşekkür edildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.