CHP’nin yeni İl Başkanı Bülent Yumuş

SİYASET 08.10.2023 - 17:32, Güncelleme: 08.10.2023 - 17:32
 

CHP’nin yeni İl Başkanı Bülent Yumuş

Cumhuriyet Halk Partisinde yapılan kongreyle yeni İl Başkanı seçildi.
Mevcut İl Başkanı Tayfun Ceyhan’ın adaylıktan çekilmesi ile birlikte 2 adayın yarıştığı Nevşehir İl kongresinde sonuçlandı. Nevşehir Ticaret Borsası salonunda saat:11.00’da başlayan seçimde Av. Bülent Yumuş 82 oy, Av. Levent Barış Kızılöz ise  78 oy alabildi. Son ana kadar nefeslerin tutulduğu seçim yarışında 82 oy  alan Bülent Yumuş İl Başkanı oldu. www.medya50.com ailesi olarak  Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkalığına seçilen Bülent Yumuş’a başarılar diliyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisinde yapılan kongreyle yeni İl Başkanı seçildi.

Mevcut İl Başkanı Tayfun Ceyhan’ın adaylıktan çekilmesi ile birlikte 2 adayın yarıştığı Nevşehir İl kongresinde sonuçlandı. Nevşehir Ticaret Borsası salonunda saat:11.00’da başlayan seçimde Av. Bülent Yumuş 82 oy, Av. Levent Barış Kızılöz ise  78 oy alabildi.

Son ana kadar nefeslerin tutulduğu seçim yarışında 82 oy  alan Bülent Yumuş İl Başkanı oldu.

www.medya50.com ailesi olarak  Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkalığına seçilen Bülent Yumuş’a başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.