Nevşehir Belediyespor bildiğiniz gibi

SPOR 28.10.2023 - 16:33, Güncelleme: 28.10.2023 - 16:33
 

Nevşehir Belediyespor bildiğiniz gibi

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligde ki 7. maçında konuk ettiği Muş 1984 Muşspor’a da kaybetti.
  TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 8.haftasında Gazi Stadyumunda Muş 1984 Muşspor’u konuk etti. Mücadelenin atak bir oyun sergileyen Muş 1984 Muşspor ilk yarıyı 2 – 0 önde kapattı. İkinci yarıda varoluş mücadelesi vermek isteyen Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın son dakikalarında 1 gol bulsa da yenilgiye engel olamadı. Bu maçın ardından Nevşehir Belediyespor 3 puanla ligin son sırasında yer alıyor.
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligde ki 7. maçında konuk ettiği Muş 1984 Muşspor’a da kaybetti.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 8.haftasında Gazi Stadyumunda Muş 1984 Muşspor’u konuk etti. Mücadelenin atak bir oyun sergileyen Muş 1984 Muşspor ilk yarıyı 2 – 0 önde kapattı.

İkinci yarıda varoluş mücadelesi vermek isteyen Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın son dakikalarında 1 gol bulsa da yenilgiye engel olamadı.

Bu maçın ardından Nevşehir Belediyespor 3 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.