Veteriner hekim klinik denetimleri yapılıyor

NEVŞEHİR 16.11.2023 - 13:07, Güncelleme: 16.11.2023 - 13:07
 

Veteriner hekim klinik denetimleri yapılıyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de hekim klinik denetimleri aralıksız sürüyor.
Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş “Veteriner Tıbbi Ürün Temin İzni" alan İl ve İlçelerimizdeki 52 Veteriner Hekim Klinikliği ve 1 polikliniğin mevzuata uygunluğu, hayvan kayıtlarının düzenli tutulup tutulmadığı, ilaç giriş çıkış kayıtları, reçete kayıtları, ortam hijyeni, ilaç ve aşıların son kullanma tarihleri ve muhafazası konularında denetimlerin devam ettiğini söyledi.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de hekim klinik denetimleri aralıksız sürüyor.

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş “ Veteriner Tıbbi Ürün Temin İzni" alan İl ve İlçelerimizdeki 52 Veteriner Hekim Klinikliği ve 1 polikliniğin mevzuata uygunluğu, hayvan kayıtlarının düzenli tutulup tutulmadığı, ilaç giriş çıkış kayıtları, reçete kayıtları, ortam hijyeni, ilaç ve aşıların son kullanma tarihleri ve muhafazası konularında denetimlerin devam ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.