CHP'de Belediye Başkanı Aday Adayları

SİYASET 06.12.2023 - 15:11, Güncelleme: 06.12.2023 - 15:11
 

CHP'de Belediye Başkanı Aday Adayları

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde CHP'de aday adaylığı süreci son buldu.
Merkez için 1 kişi başvuru yaparken, Hacıbektaş’ta için 8, Avanos’ta 6 kişi, Ürgüp ve Derinkuyu’da 2, Acıgöl’de ise 1 kişi başvuru yaptı.   Aday adaylığı başvuru süresinin bitmesiyle birlikte CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre resmi başvuru yapan aday adaylarının listesi şu şekilde;. NEVŞEHİR MERKEZ Mehmet Bilgin ACIGÖL Kemal Aytekin AVANOS Mustafa Akbel İsmail Kozan Gülay Demirtaş Celal Alper İbaş Mehmet Seyhan Duru Mehmet Değirmenci ÜRGÜP İbrahim Bayar Ali Ertuğrul Bul HACIBEKTAŞ Eda Doğan Çağlar Cahan Ali Kaim Doğan Yıldızhan Recai Aksu Mustafa Özcivan Arif Yoldaş Altıok Aliye Okur DERİNKUYU Mustafa Kuş Taner İnce KAYMAKLI Yakup Turhan GÖRE Mustafa Emin Güney SULUSARAY Ertuğrul Öztürk
31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde CHP'de aday adaylığı süreci son buldu.

Merkez için 1 kişi başvuru yaparken, Hacıbektaş’ta için 8, Avanos’ta 6 kişi, Ürgüp ve Derinkuyu’da 2, Acıgöl’de ise 1 kişi başvuru yaptı.  

Aday adaylığı başvuru süresinin bitmesiyle birlikte CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre resmi başvuru yapan aday adaylarının listesi şu şekilde;.

NEVŞEHİR MERKEZ

Mehmet Bilgin

ACIGÖL

Kemal Aytekin

AVANOS

Mustafa Akbel

İsmail Kozan

Gülay Demirtaş

Celal Alper İbaş

Mehmet Seyhan Duru

Mehmet Değirmenci

ÜRGÜP

İbrahim Bayar

Ali Ertuğrul Bul

HACIBEKTAŞ

Eda Doğan

Çağlar Cahan

Ali Kaim

Doğan Yıldızhan

Recai Aksu

Mustafa Özcivan

Arif Yoldaş Altıok

Aliye Okur

DERİNKUYU

Mustafa Kuş

Taner İnce

KAYMAKLI

Yakup Turhan

GÖRE

Mustafa Emin Güney

SULUSARAY

Ertuğrul Öztürk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.