AK Parti Kadın Kolları Başkanı Çelebi, ' Gazzeli Anneler için susmuyoruz'

SİYASET 10.05.2024 - 14:00, Güncelleme: 10.05.2024 - 14:00
 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Çelebi, ' Gazzeli Anneler için susmuyoruz'

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, İsrail tarafından Gazze’de katledilen anneleri Anneler Günü dolayısıyla 81 ilde eş zamanlı olarak anıp, katliama dikkat çekti.
  Filistin’de İsrail askerleri tarafından öldürülen ve evlatları katledilen anneler, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde anıldı. Anneler günü dolayısıyla Filistin’de yaşanan trajediye dikkat çeken AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, evlatları katledilen ve yaşam hakları elinden alınan Gazzeli anneler için basın açıklaması yaptı. Nejdet Ersan Parkı’nda düzenlenen basın açıklamasına AK Parti Milletvekili Süleyman Özgün, İl Başkanı Ali Kemikkıran, merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ve partililer katıldı. Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, “Filistin’de, Gazze’de, Refah’ta yaşanan soykırım nedeniyle anne olmak hiç bu kadar zor olmamıştı.” dedi. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi,  “Bizler karışmasın diye çocuklarımızın defterlerine, kitaplarına isim yazarken, Gazzeli anneler ise cesetleri teşhis edilebilsin diye çocuklarının kollarına isim yazıyor. Filistin Sağlık Bakanlığının 5 Mayıs’ta yaptığı açıklamaya göre; İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 34 bin 683 kişi öldü, 78 bin 18 kişi yaralandı. 2 çocuğu şehit edilen Gazzeli kadın soruyor ya “Hasan ve Bera’nın suçları neydi? Ne günah işlediler?”  İşte o anneler için soruyoruz. Yaşamayacağını bile bile çocuk doğuran Gazzeli anneler için susmuyoruz. Yaşanan tüm zulme, acıya rağmen eşini, evladını, ailesini kaybetmesine rağmen çocukları için, ülkesi için dimdik ayakta duran Filistinli anneler, er ya da geç kazanacak. Anneler bitmeden bu direniş bitmez” şeklinde konuştu.
AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, İsrail tarafından Gazze’de katledilen anneleri Anneler Günü dolayısıyla 81 ilde eş zamanlı olarak anıp, katliama dikkat çekti.

 

Filistin’de İsrail askerleri tarafından öldürülen ve evlatları katledilen anneler, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde anıldı.
Anneler günü dolayısıyla Filistin’de yaşanan trajediye dikkat çeken AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, evlatları katledilen ve yaşam hakları elinden alınan Gazzeli anneler için basın açıklaması yaptı.
Nejdet Ersan Parkı’nda düzenlenen basın açıklamasına AK Parti Milletvekili Süleyman Özgün, İl Başkanı Ali Kemikkıran, merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ve partililer katıldı.
Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, “Filistin’de, Gazze’de, Refah’ta yaşanan soykırım nedeniyle anne olmak hiç bu kadar zor olmamıştı.” dedi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi,  “Bizler karışmasın diye çocuklarımızın defterlerine, kitaplarına isim yazarken, Gazzeli anneler ise cesetleri teşhis edilebilsin diye çocuklarının kollarına isim yazıyor. Filistin Sağlık Bakanlığının 5 Mayıs’ta yaptığı açıklamaya göre; İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 34 bin 683 kişi öldü, 78 bin 18 kişi yaralandı. 2 çocuğu şehit edilen Gazzeli kadın soruyor ya “Hasan ve Bera’nın suçları neydi? Ne günah işlediler?”  İşte o anneler için soruyoruz. Yaşamayacağını bile bile çocuk doğuran Gazzeli anneler için susmuyoruz. Yaşanan tüm zulme, acıya rağmen eşini, evladını, ailesini kaybetmesine rağmen çocukları için, ülkesi için dimdik ayakta duran Filistinli anneler, er ya da geç kazanacak. Anneler bitmeden bu direniş bitmez” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.