Üniversite’de Yetkili Sendika Türk Eğitim Sen

EĞİTİM 21.05.2024 - 09:09, Güncelleme: 21.05.2024 - 09:09
 

Üniversite’de Yetkili Sendika Türk Eğitim Sen

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde yetkili sendika bugün atılan imzalarla resmileşti. Türk Eğitim Sen 374 üye EBS 346 üye şeklinde belirlendi. Türk Eğitim Sen EBS'ye 28 fark atarak Nevşehir Üniversitesinde kuruluşundan beri yetkide geleneğin adı Türk Eğitim Sen dedi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube başkan yardımcısı İbrahim Doğan; Biliyoruz ki yükümüz ve sorumluluğumuz ağırdır. Bu süreçte destek veren varlığıyla bizi güçlü hissettiren yetkili kılan her bir değerli, saygıdeğer çalışma arkadaşlarımıza, üniversitemizin idari ve akademik çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadınız, İyi ki varsınız. İfadelerini kullandı. Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube başkanı Tayfur Urgenç; biz hiçbir zaman makam, mevki, koltuk, kadro dağıtarak üye kaydı yapmadık. İnsana emekçiye mütefekkire, münevvere değer vererek sendikacılık yaptık. Akademik çalışanın emeğine saygısızlık yapmadık, bilimin ve akademinin özerk yapısını bilerek sendikacılık yaptık. Bir sendika yöneticisinin akademisyene kadro vaadini bilim insanına ahlaksızlık olarak nitelendiririz. Bilime ve akademiye saygısızlık olarak görürüz. Rektör selamı ile sendikacılık yapanlar lütfen oturdukları koltukları işgal etmesinler. Bu bağlamda sendikacılık yapanlar bunu yönetimden bağımsız yapmışlarsa en büyük zararı kendilerine güvenenlere vermişlerdir. Yok bilgileri dahilinde yapmışlarsa yaşananları kendilerine ileteceğiz. Gün ola harman ola. Ortaya konulan her türlü argümanı elinin tersi ile iterek gerçek sendikacılığa Nevü'lü idari ve akademik personel destek olmuştur. Başta Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin kurucu rektörü Nevü'yü imar ederek bayındır hale getiren, akademik anlamda başarılı kılan kurumsal yapıya ulaştıran Prof. Dr. Filiz Kılıç olmak üzere üniversitemizin tüm çalışanlarına, özellikle kıymetli Türk Eğitim Sen üyelerine en kalbi şükranlarımı sunarım. Mücadelemiz Şehir Üniversite iş birliğini sağlamış kurumsal kimliğini ortaya koyan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ni hep birlikte inşa etmektir. Dedi.  
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde yetkili sendika bugün atılan imzalarla resmileşti. Türk Eğitim Sen 374 üye EBS 346 üye şeklinde belirlendi. Türk Eğitim Sen EBS'ye 28 fark atarak Nevşehir Üniversitesinde kuruluşundan beri yetkide geleneğin adı Türk Eğitim Sen dedi.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube başkan yardımcısı İbrahim Doğan; Biliyoruz ki yükümüz ve sorumluluğumuz ağırdır. Bu süreçte destek veren varlığıyla bizi güçlü hissettiren yetkili kılan her bir değerli, saygıdeğer çalışma arkadaşlarımıza, üniversitemizin idari ve akademik çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadınız, İyi ki varsınız. İfadelerini kullandı.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube başkanı Tayfur Urgenç; biz hiçbir zaman makam, mevki, koltuk, kadro dağıtarak üye kaydı yapmadık. İnsana emekçiye mütefekkire, münevvere değer vererek sendikacılık yaptık. Akademik çalışanın emeğine saygısızlık yapmadık, bilimin ve akademinin özerk yapısını bilerek sendikacılık yaptık. Bir sendika yöneticisinin akademisyene kadro vaadini bilim insanına ahlaksızlık olarak nitelendiririz. Bilime ve akademiye saygısızlık olarak görürüz. Rektör selamı ile sendikacılık yapanlar lütfen oturdukları koltukları işgal etmesinler. Bu bağlamda sendikacılık yapanlar bunu yönetimden bağımsız yapmışlarsa en büyük zararı kendilerine güvenenlere vermişlerdir. Yok bilgileri dahilinde yapmışlarsa yaşananları kendilerine ileteceğiz. Gün ola harman ola. Ortaya konulan her türlü argümanı elinin tersi ile iterek gerçek sendikacılığa Nevü'lü idari ve akademik personel destek olmuştur. Başta Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin kurucu rektörü Nevü'yü imar ederek bayındır hale getiren, akademik anlamda başarılı kılan kurumsal yapıya ulaştıran Prof. Dr. Filiz Kılıç olmak üzere üniversitemizin tüm çalışanlarına, özellikle kıymetli Türk Eğitim Sen üyelerine en kalbi şükranlarımı sunarım. Mücadelemiz Şehir Üniversite iş birliğini sağlamış kurumsal kimliğini ortaya koyan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ni hep birlikte inşa etmektir. Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.