Başsavcı Çınar ve Başkan Tabak'tan NTB'ye Ziyaret

NEVŞEHİR 01.06.2024 - 13:41, Güncelleme: 01.06.2024 - 13:41
 

Başsavcı Çınar ve Başkan Tabak'tan NTB'ye Ziyaret

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak, NTB Başkanı İbrahim Salaş'ı ziyaret etti.
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Borsa Başkanı Salaş, Başsavcı Çınar ve Komisyon Başkanı Tabak'a, Nevşehir Ticaret Borsası ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Borsa Başkanı Salaş, Başsavcı Çınar ve Komisyon Başkanı Tabak'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve çalışmalarında başarılar diledi. Başsavcı Çınar ve Komisyon Başkanı Tabak'da ev sahipliklerinden dolayı Başkan Salaş'a teşekkürlerini iletti ve görevlerinde başarı temennisinde bulundu. Karşılıklı iyi dileklerinin sunulduğu görüşme, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak, NTB Başkanı İbrahim Salaş'ı ziyaret etti.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Borsa Başkanı Salaş, Başsavcı Çınar ve Komisyon Başkanı Tabak'a, Nevşehir Ticaret Borsası ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Borsa Başkanı Salaş, Başsavcı Çınar ve Komisyon Başkanı Tabak'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve çalışmalarında başarılar diledi.

Başsavcı Çınar ve Komisyon Başkanı Tabak'da ev sahipliklerinden dolayı Başkan Salaş'a teşekkürlerini iletti ve görevlerinde başarı temennisinde bulundu.

Karşılıklı iyi dileklerinin sunulduğu görüşme, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.