Sahte peynirciler yakalandı

ASAYİŞ 04.06.2024 - 10:00, Güncelleme: 04.06.2024 - 10:00
 

Sahte peynirciler yakalandı

Avanos ve Kozaklı ilçelerinde toplam 492 kg. içiriği değiştirilmiş peynir ele geçirildi.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Avanos ve Kozaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonda 492 kg. içeriği değiştirilmiş peynir ele geçirildi. Jandarma Suç Araştırma Timleri 2 farklı araç ile Adana ilinden getirilen ve içeriği değiştirilmiş peynir ürünü satışı yapıldığı bilgisi elde etti. Yapılan operasyonla  bahse konu araçlar takip edilerek yakalandı. Araçlarda yapılan aramada 164 bidon (her biri 3’er kg)) toplam 492 kg. tulum peyniri ele geçirildi. Olaya karışan 2 şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi
Avanos ve Kozaklı ilçelerinde toplam 492 kg. içiriği değiştirilmiş peynir ele geçirildi.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Avanos ve Kozaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonda 492 kg. içeriği değiştirilmiş peynir ele geçirildi.

Jandarma Suç Araştırma Timleri 2 farklı araç ile Adana ilinden getirilen ve içeriği değiştirilmiş peynir ürünü satışı yapıldığı bilgisi elde etti. Yapılan operasyonla  bahse konu araçlar takip edilerek yakalandı. Araçlarda yapılan aramada 164 bidon (her biri 3’er kg)) toplam 492 kg. tulum peyniri ele geçirildi. Olaya karışan 2 şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.