Başkan Eşleri Hafta Sonunu Kapadokya’da Geçirdi

İLÇELER 04.06.2024 - 12:12, Güncelleme: 04.06.2024 - 12:12
 

Başkan Eşleri Hafta Sonunu Kapadokya’da Geçirdi

Aralarında Büyükşehir belediyelerinin de bulunduğu bir grup Belediye Başkanı’nın ve CHP Ankara İl Başkanı’nın eşleri, Kapadokya’nın tarihi ve turistik merkezlerini gezdi.
Ankara, Balıkesir, Manisa, Denizli Büyükşehir Belediyeleri ile Şereflikoçhisar, Polatlı, Nallıhan, Haymana, Kalecik, Mamak, Beypazarı Belediye Başkanlarının ve CHP Ankara İl Başkanı’nın eşleri Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’un eşi Aycan Bul’un ev sahipliğinde, Kapadokya’nın tarihi ve turistik merkezlerine ziyaret gerçekleştirdi.  Hafta sonunu Kapadokya’da geçiren Başkan eşlerini Ürgüp Belediyesi’nde ağırlayan Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, kendilerini Ürgüp’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.  Ziyarette misafirlerine Ürgüp için planlanan projelerle ilgili bilgilendirme yapan Başkan Bul, yöresel ürünlerden oluşan hediyelerini sunduğunu, bunun yanı sıra, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a iletilmek üzere, ev sahibinin gelen misafirin cinsiyetini ayırt edebilmesi için, üzerine kadın ve erkek eli ile sembolize edilen iki ayrı tomağın monte edildiği ahşap kapı parçasından oluşan hediyeyi de Mansur Başkan’ın eşi Nursen hanımefendiye takdim ettiğini belirtti.  Bu organizasyonun da değerli Ürgüplülerin destekleriyle gerçekleştirildiğini belirten Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Sayın Başkan eşlerini sadece  kendisi ve eşinin değil, tüm Ürgüp’ün misafir ettiğini söyleyerek, emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ederek misafirlerin bölgeyi çok güzel anılarla geride bıraktıklarını belirtti.  
Aralarında Büyükşehir belediyelerinin de bulunduğu bir grup Belediye Başkanı’nın ve CHP Ankara İl Başkanı’nın eşleri, Kapadokya’nın tarihi ve turistik merkezlerini gezdi.

Ankara, Balıkesir, Manisa, Denizli Büyükşehir Belediyeleri ile Şereflikoçhisar, Polatlı, Nallıhan, Haymana, Kalecik, Mamak, Beypazarı Belediye Başkanlarının ve CHP Ankara İl Başkanı’nın eşleri Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’un eşi Aycan Bul’un ev sahipliğinde, Kapadokya’nın tarihi ve turistik merkezlerine ziyaret gerçekleştirdi. 

Hafta sonunu Kapadokya’da geçiren Başkan eşlerini Ürgüp Belediyesi’nde ağırlayan Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, kendilerini Ürgüp’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi. 

Ziyarette misafirlerine Ürgüp için planlanan projelerle ilgili bilgilendirme yapan Başkan Bul, yöresel ürünlerden oluşan hediyelerini sunduğunu, bunun yanı sıra, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a iletilmek üzere, ev sahibinin gelen misafirin cinsiyetini ayırt edebilmesi için, üzerine kadın ve erkek eli ile sembolize edilen iki ayrı tomağın monte edildiği ahşap kapı parçasından oluşan hediyeyi de Mansur Başkan’ın eşi Nursen hanımefendiye takdim ettiğini belirtti. 

Bu organizasyonun da değerli Ürgüplülerin destekleriyle gerçekleştirildiğini belirten Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Sayın Başkan eşlerini sadece  kendisi ve eşinin değil, tüm Ürgüp’ün misafir ettiğini söyleyerek, emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ederek misafirlerin bölgeyi çok güzel anılarla geride bıraktıklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.