NTB’den Tarım ve Orman İl Müdürü Memiş’e ziyaret

NEVŞEHİR 06.06.2024 - 15:02, Güncelleme: 06.06.2024 - 15:02
 

NTB’den Tarım ve Orman İl Müdürü Memiş’e ziyaret

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Genel Sekreter Uslu Tombalak Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş’i makamında ziyaret ettiler.
İlimizdeki hayvan pazarı, lisanslı depoculuk gıda ve toprak laboratuvarı ile ilgili hususların ağırlıklı olarak görüşüldüğü ziyarette kurumsal işbirlikleri de masaya yatırıldı. Bölge tarım ve hayvancılığı adına yürütülen çalışmalar ile uygulanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Nazik ev sahipliği için İl Müdürü Memiş'e teşekkür eden NTB Başkanı İbrahim Salaş, “Şimdiden yeni hasat döneminde, tüm üreticilerimize bereketli ve bol kazançlı geçecek bir sezon diliyoruz.” dedi. Müdürlüğünün yetki alanında bulunan her sorunu çözmek için gayret gösterdiğini ifade eden Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş'te, borsa heyetinin ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade ederek temennileri için teşekkür etti.
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Genel Sekreter Uslu Tombalak Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş’i makamında ziyaret ettiler.

İlimizdeki hayvan pazarı, lisanslı depoculuk gıda ve toprak laboratuvarı ile ilgili hususların ağırlıklı olarak görüşüldüğü ziyarette kurumsal işbirlikleri de masaya yatırıldı.

Bölge tarım ve hayvancılığı adına yürütülen çalışmalar ile uygulanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Nazik ev sahipliği için İl Müdürü Memiş'e teşekkür eden NTB Başkanı İbrahim Salaş, “Şimdiden yeni hasat döneminde, tüm üreticilerimize bereketli ve bol kazançlı geçecek bir sezon diliyoruz.” dedi.

Müdürlüğünün yetki alanında bulunan her sorunu çözmek için gayret gösterdiğini ifade eden Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş'te, borsa heyetinin ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade ederek temennileri için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.