Toktaş’ın ailesine ziyaret

NEVŞEHİR 14.06.2024 - 17:10, Güncelleme: 14.06.2024 - 17:10
 

Toktaş’ın ailesine ziyaret

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın ailesini ziyaret etti.
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Mayıs ayı içerisinde Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın ailesini ziyaret ederek bir süre görüştü. Vali Fidan şehit ailesinin yaklaşan kurban Bayramı’nı da kutlarken Nevşehir Valiliği olarak her zaman yanınızdayız mesajı verdi.
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın ailesini ziyaret etti.

şehir " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nev şehir Valisi Ali Fidan, Mayıs ayı içerisinde Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın ailesini ziyaret ederek bir süre görüştü. V ali Fidan şehit ailesinin yaklaşan kurban Bayramı’nı da kutlarken şehir " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nev şehir Valiliği olarak her zaman yanınızdayız mesajı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.