2024 Yılı Çapa İşçilik Ücretleri Belli Oldu!

İLÇELER 24.06.2024 - 16:31, Güncelleme: 24.06.2024 - 16:31
 

2024 Yılı Çapa İşçilik Ücretleri Belli Oldu!

Derinkuyu İlçesinde yaz ayları için geçerli olacak işçi ücretleri belli oldu.
Derinkuyu İlçesinde tarım işçilerinin ücretleri Belediye Başkanı Taner İnce’nin başkanlığında yapılan toplantıda belirlendi. Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, Ziraat Odası Başkanı Yavuz Şen, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Atacan Ergün, Üretici ve İşçi Temsilcileri ile yapılan toplantıda işçilik ücretleri belirlendi. İnce, yaptığı açıklamada; “ Çapa Yapma Ücreti: 800 TL (Yemek Üreticiye Ait), Çapa Yapma Ücreti(Yemeksiz): 875 TL (Yemek İşçiye Ait) olarak belirledik. Ayrıca İşçiler, vatandaşlarımızın işleri bitmeden civar köy işlerine gitmeyip, Derinkuyu'yu terk etmeyecek. Çiftçi ve İşçi Kardeşlerimize Hayırlı Olsun” dedi.
Derinkuyu İlçesinde yaz ayları için geçerli olacak işçi ücretleri belli oldu.

Derinkuyu İlçesinde tarım işçilerinin ücretleri Belediye Başkanı Taner İnce’nin başkanlığında yapılan toplantıda belirlendi. Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, Ziraat Odası Başkanı Yavuz Şen, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Atacan Ergün, Üretici ve İşçi Temsilcileri ile yapılan toplantıda işçilik ücretleri belirlendi.

İnce, yaptığı açıklamada; “ Çapa Yapma Ücreti: 800 TL (Yemek Üreticiye Ait), Çapa Yapma Ücreti(Yemeksiz): 875 TL (Yemek İşçiye Ait) olarak belirledik. Ayrıca İşçiler, vatandaşlarımızın işleri bitmeden civar köy işlerine gitmeyip, Derinkuyu'yu terk etmeyecek.

Çiftçi ve İşçi Kardeşlerimize Hayırlı Olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.