Panayır başlıyor

İLÇELER 26.06.2024 - 14:02, Güncelleme: 26.06.2024 - 14:02
 

Panayır başlıyor

Avanos’ta kurulacak olan halk panayırında stant kurmak isteyenler için başvurular başlıyor.
Avanos ilçesinde geleneksel olarak yapılan halk panayırı bu yılda binlerce konuğu ağırlamaya hazırlanıyor. Avanos Belediyesi tarafından kurulacak halk panayırında stant açmak isteyenler için bir duyuru yayınladı. Duyuruda başvuruların 5 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar yapılması gerektiği ifade edilerek, “Avanos Geleneksel Halk Panayırına başvuru süreci başlıyor. Stant açmak isteyen vatandaşlarımızın ikamet belgesi ve kimlik fotokopisi ile 5 Temmuz 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimine şahsen kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Halkımıza duyurulur” denildi.
Avanos’ta kurulacak olan halk panayırında stant kurmak isteyenler için başvurular başlıyor.

Avanos ilçesinde geleneksel olarak yapılan halk panayırı bu yılda binlerce konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.

Avanos Belediyesi tarafından kurulacak halk panayırında stant açmak isteyenler için bir duyuru yayınladı. Duyuruda başvuruların 5 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar yapılması gerektiği ifade edilerek, “ Avanos Geleneksel Halk Panayırına başvuru süreci başlıyor. Stant açmak isteyen vatandaşlarımızın ikamet belgesi ve kimlik fotokopisi ile 5 Temmuz 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimine şahsen kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Halkımıza duyurulur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.