Kazanlar Birlik ve Beraberlik için kaynadı

BELEDİYELER 19.07.2024 - 11:29, Güncelleme: 19.07.2024 - 11:29
 

Kazanlar Birlik ve Beraberlik için kaynadı

Nar Belediyesi tarafından kurulan dev kazanlarda hazırlanan aşureleri, Belediye Başkanı Süleyman Özçelik vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram edecek.
Birlik ve beraberliğin sembolü olan muharrem ayı nedeniyle Nar Belediyesi bünyesinde kurulan kazanlarda hazırlanan aşureleri, Belediye Başkanı Süleyman Özçelik vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram edecek. Aşure geleneğinin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Başkan Süleyman Özçelik, bu tür etkinliklerin toplumun dayanışma ruhunu güçlendirdiğini belirtip, “Bu mübarek ayda hem inançlarımızın gereğini yerine getirmenin hem de birlik ve beraberlik içerisinde hemşehrilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi. Başkan Özçelik; "Kardeşlik, paylaşma, dayanışma, bolluk ve bereketin simgesi olan aşure günümüzde kazanlarımız kaynamaya başladı. Aşure yapan elleriniz dert görmesin hanımlar. Aşuremiz cuma namazı sonrası tüm camilerimizde dağıtılacak olup; akşam saat 18:00’da belediyemizin yapmış olduğu yeni pazar yeri karşısında tüm halkımıza ikram edilecektir” dedi.  
Nar Belediyesi tarafından kurulan dev kazanlarda hazırlanan aşureleri, Belediye Başkanı Süleyman Özçelik vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram edecek.

Birlik ve beraberliğin sembolü olan muharrem ayı nedeniyle Nar Belediyesi bünyesinde kurulan kazanlarda hazırlanan aşureleri, Belediye Başkanı Süleyman Özçelik vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram edecek.

Aşure geleneğinin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Başkan Süleyman Özçelik, bu tür etkinliklerin toplumun dayanışma ruhunu güçlendirdiğini belirtip, “Bu mübarek ayda hem inançlarımızın gereğini yerine getirmenin hem de birlik ve beraberlik içerisinde hemşehrilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Başkan Özçelik; "Kardeşlik, paylaşma, dayanışma, bolluk ve bereketin simgesi olan aşure günümüzde kazanlarımız kaynamaya başladı.  Aşure yapan elleriniz dert görmesin hanımlar. Aşuremiz cuma namazı sonrası tüm camilerimizde dağıtılacak olup; akşam saat 18:00’da belediyemizin yapmış olduğu yeni pazar yeri karşısında tüm halkımıza ikram edilecektir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.