Turizmciler Bakan Ersoy ile görüştüler

TURİZM 04.09.2024 - 15:35, Güncelleme: 04.09.2024 - 15:35
 

Turizmciler Bakan Ersoy ile görüştüler

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan öncülüğünde Kapadokya turizmcileri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan öncülüğünde bölge turizmcileri Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi. Turizmciler bölgede yapılan çalışmaları ve yapılması gereken çalışmaları Bakan Ersoy ile paylaştı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan açıklamasında, “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy‘un riyasetinde, Nevşehir’imizin turizmcileri ile toplantı yaptık. Şehrimizin güncel dinamiklerini değerlendirdiğimiz toplantımızda turizmcilerimizin görüş ve önerilerini, sorunlarını değerlendirdik. Nevşehir turizmi için hep birlikte çalışmaya, daha güçlü adımlar atmaya devam edeceğiz. Bu önemli toplantımızda destekleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan öncülüğünde Kapadokya turizmcileri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan öncülüğünde bölge turizmcileri Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi. Turizmciler bölgede yapılan çalışmaları ve yapılması gereken çalışmaları Bakan Ersoy ile paylaştı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan açıklamasında, “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy‘un riyasetinde, Nevşehir’imizin turizmcileri ile toplantı yaptık. Şehrimizin güncel dinamiklerini değerlendirdiğimiz toplantımızda turizmcilerimizin görüş ve önerilerini, sorunlarını değerlendirdik. Nevşehir turizmi için hep birlikte çalışmaya, daha güçlü adımlar atmaya devam edeceğiz. Bu önemli toplantımızda destekleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.