Çevreyi Kirletenlere Ceza Geliyor

BELEDİYELER 19.09.2024 - 10:03, Güncelleme: 19.09.2024 - 10:03
 

Çevreyi Kirletenlere Ceza Geliyor

Nar Belediyesi tarafından başlatılan uygulama kapsamında yerlere sigara izmariti ve benzeri çöpleri atanlara cezai işlem uygulanacağı bilgisi verildi.
Temiz ve sağlıklı bir çevre için önemli çalışmaları uygulamaya koyan Nar Belediyesinde  birçok noktada belirli aralıklarla yapılan denetimlerle yere sigara izmariti ve çöp atanları  yakından takip ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik ‘’Sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşamak herkesin en doğal hakkıdır. Vatandaşlarımızın da şunu çok iyi bilmesi gerekiyor. Hepimizin sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşayabilmemiz için belirlenen bu kurallara uymamız gerekiyor. Uygulamaya yönelik denetimlerin aralıksız şekilde devam edeceğini kaydeden Özçelik, bu konuda vatandaşlarımızın son derece hassasiyet göstereceklerine inanıyoruz. Bizler de Nar Belediyesi olarak bu konuyu yakından takip etmeye devam edeceğiz’’  ifadelerini kullandı .    
Nar Belediyesi tarafından başlatılan uygulama kapsamında yerlere sigara izmariti ve benzeri çöpleri atanlara cezai işlem uygulanacağı bilgisi verildi.

Temiz ve sağlıklı bir çevre için önemli çalışmaları uygulamaya koyan Nar Belediyesinde  birçok noktada belirli aralıklarla yapılan denetimlerle yere sigara izmariti ve çöp atanları  yakından takip ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik ‘’Sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşamak herkesin en doğal hakkıdır. Vatandaşlarımızın da şunu çok iyi bilmesi gerekiyor. Hepimizin sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşayabilmemiz için belirlenen bu kurallara uymamız gerekiyor.

Uygulamaya yönelik denetimlerin aralıksız şekilde devam edeceğini kaydeden Özçelik, bu konuda vatandaşlarımızın son derece hassasiyet göstereceklerine inanıyoruz. Bizler de Nar Belediyesi olarak bu konuyu yakından takip etmeye devam edeceğiz’’  ifadelerini kullandı

.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.