Nevşehir Belediyespor Fatsa’yı konuk edecek

TÜRKİYE GÜNDEMİ 21.09.2024 - 09:50, Güncelleme: 21.09.2024 - 09:57
 

Nevşehir Belediyespor Fatsa’yı konuk edecek

Nevşehir Belediyespor ligin 3. Haftasında Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor’u konuk edecek.
3. Lig 2. Grup’ta yer alan Nevşehir Belediyespor, ligin 3. Haftasında Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 22 Eylül Pazar günü  Nevşehir Gazi Stadı’nda oynanacak olan maç saat 16’00’da başlayacak.Nevşehir Belediyespor 4 puanla 4’üncü sırada yer alıyor. Fatsa Belediyespor’u yenerek hem zirvedeki yerini korumayı hem de yenilgisiz ilerleyişini sürdürmek isteyen kırımızı Beyazlılarda hedef 3 puan. Nevşehir Belediyespor’da sakatlığı bulunan Timur Kosovalı bu maçta forma giyemeyecek. Maçın Detayları Tarih: 22 Eylül 2024, Pazar Saat: 16:00 Stad: Nevşehir Gazi Stadyumu Hakem: Hakan Aktaş 1. Yardımcı Hakem: Ahmet Tolga Tomar 2. Yardımcı Hakem: Ahmet Kotan Dördüncü Hakem: Can Çağatay Göker
Nevşehir Belediyespor ligin 3. Haftasında Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor’u konuk edecek.

3. Lig 2. Grup’ta yer alan Nevşehir Belediyespor, ligin 3. Haftasında Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 22 Eylül Pazar günü  Nevşehir Gazi Stadı’nda oynanacak olan maç saat 16’00’da başlayacak. Nevşehir Belediyespor 4 puanla 4’üncü sırada yer alıyor. Fatsa Belediyespor’u yenerek hem zirvedeki yerini korumayı hem de yenilgisiz ilerleyişini sürdürmek isteyen kırımızı Beyazlılarda hedef 3 puan. Nevşehir Belediyespor’da sakatlığı bulunan Timur Kosovalı bu maçta forma giyemeyecek.

Maçın Detayları

  • Tarih: 22 Eylül 2024, Pazar
  • Saat: 16:00
  • Stad: Nevşehir Gazi Stadyumu
  • Hakem: Hakan Aktaş
  • 1. Yardımcı Hakem: Ahmet Tolga Tomar
  • 2. Yardımcı Hakem: Ahmet Kotan
  • Dördüncü Hakem: Can Çağatay Göker
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.