Nevşehir Baro Başkanlığı’na Necmi Öncül seçildi

NEVŞEHİR 05.10.2024 - 17:45, Güncelleme: 05.10.2024 - 17:45
 

Nevşehir Baro Başkanlığı’na Necmi Öncül seçildi

Nevşehir Baro Başkanlığı’nda bugün yapılan seçimin ardından Baro Başkanlığı’na Av. Necmi Öncül seçildi.
  Nevşehir Barosu’nda bugün seçim heyecanı yaşandı. Baro Başkanı Murat Boz ile önceki dönem Baro Başkanlığı görevinde bulunan Necmi Öncül’ün yarıştığı seçimde başkanlık görevine Av. Necmi Öncül seçildi. Nevşehir Adliyesi toplantı salonunda Baro Başkanlığı seçiminde 344 avukattan 306’sı oy kullanılırken 7 oy ise geçersiz sayıldı. 299 geçerli oyun 151’ini alan Necmi Öncül Nevşehir Baro başkanlığı görevine seçilirken mevcut başkan Murat Boz ise 148 oy aldı.
Nevşehir Baro Başkanlığı’nda bugün yapılan seçimin ardından Baro Başkanlığı’na Av. Necmi Öncül seçildi.

 

Nevşehir Barosu’nda bugün seçim heyecanı yaşandı. Baro Başkanı Murat Boz ile önceki dönem Baro Başkanlığı görevinde bulunan Necmi Öncül’ün yarıştığı seçimde başkanlık görevine Av. Necmi Öncül seçildi.

Nevşehir Adliyesi toplantı salonunda Baro Başkanlığı seçiminde 344 avukattan 306’sı oy kullanılırken 7 oy ise geçersiz sayıldı. 299 geçerli oyun 151’ini alan Necmi Öncül Nevşehir Baro başkanlığı görevine seçilirken mevcut başkan Murat Boz ise 148 oy aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.