KAPEM’de Ahşap Yakma Tekniği Kursu

NEVŞEHİR 07.03.2025 - 13:49, Güncelleme: 07.03.2025 - 13:49
 

KAPEM’de Ahşap Yakma Tekniği Kursu

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde "Ahşap Yakma Tekniği Kursu" açılacak.
  Nevşehir Belediyesi KAPEM bünyesinde Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ile ortak yürütülecek Ahşap Yakma Tekniği Kursu hafta içi her gün 13.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek. 17 yaş ve üzeri kursiyerlerin katılabileceği olan kursta uygulamalı sosyal etkinlik faaliyetleri gerçekleştirilecek. Ahşap Yakma Tekniği kursunda öğrencilere hem teorik hem de pratik açıdan kapsamlı bir eğitim verilecek. Bu kursla bireylere; ahşap yakma temel teknikleriyle, ahşap yüzey üzerinde ahşap yakma makinesini kullanarak, desen aktarma ve sonrasında özgün tasarım yapabilme becerileri kazandırma hedefleniyor. Başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı MEB Onaylı sertifika verilecek. Nevşehir Belediyesi web sitesinde üzerinden yapılacak olan kurs başvuruları 07 Mart 2025 tarihi itibariyle başlarken Ahşap Yakma Tekniği Kursu 19 Mart 2025 tarihinde başlayacak.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde "Ahşap Yakma Tekniği Kursu" açılacak.

 

Nevşehir Belediyesi KAPEM bünyesinde Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ile ortak yürütülecek Ahşap Yakma Tekniği Kursu hafta içi her gün 13.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek.

17 yaş ve üzeri kursiyerlerin katılabileceği olan kursta uygulamalı sosyal etkinlik faaliyetleri gerçekleştirilecek. Ahşap Yakma Tekniği kursunda öğrencilere hem teorik hem de pratik açıdan kapsamlı bir eğitim verilecek.

Bu kursla bireylere; ahşap yakma temel teknikleriyle, ahşap yüzey üzerinde ahşap yakma makinesini kullanarak, desen aktarma ve sonrasında özgün tasarım yapabilme becerileri kazandırma hedefleniyor. Başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı MEB Onaylı sertifika verilecek.

Nevşehir Belediyesi web sitesinde üzerinden yapılacak olan kurs başvuruları 07 Mart 2025 tarihi itibariyle başlarken Ahşap Yakma Tekniği Kursu 19 Mart 2025 tarihinde başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.