Karapınar’a Sağlık Tarama TIR’ı Geliyor…

BELEDİYELER 12.06.2024 - 13:33, Güncelleme: 12.06.2024 - 13:33
 

Karapınar’a Sağlık Tarama TIR’ı Geliyor…

Karapınar belde halkımızın sağlıklı yaşaması ve sağlık kontrollerinin yapılması amacıyla yaptığımız girişimler sonucunda Karapınar Beldemize Kanser Tarama TIR’ı Beldemize gelerek vatandaşlarımızı ücretsiz olarak taramalarını yapacak.
    14 Haziran 2024 Cuma günü sabah saatlerinden itibaren Karapınar Aile Sağlığı merkezimiz önünde çalışmalarına başlayacak olan Kanser Tarama TIR’ımızda 4-69Yaş Meme,30-65 Yaş Rahim ağzı,50-70 yaş Kolon kanser taramaları ücretsiz olarak yapılacak.   Bir gün sürmesi planlanan taramalara halkımızın ilgi göstermesi özellikle yetkililerce istenirken,, Karapınar Belediye Başkanımız Yasin Güneş ‘’Ücretsiz olarak halkımızın ayağına kadar gelen bu hizmetten vatandaşlarımızın yararlanması kendi açılarından çok önemli çünkü Kanser denen illetten ancak erken teşhis yolu ile kurtulabilmek mümkün.    Özellikle Karapınarlı hanım kardeşlerimizi bu taramaya katılmaya davet ediyorum.İl Sağlık müdürlüğü yetkililerimize de kasabamıza gösterdikleri destek ve ilgi için teşekkür ediyorum’’ ifadelerinde bulundu..
Karapınar belde halkımızın sağlıklı yaşaması ve sağlık kontrollerinin yapılması amacıyla yaptığımız girişimler sonucunda Karapınar Beldemize Kanser Tarama TIR’ı Beldemize gelerek vatandaşlarımızı ücretsiz olarak taramalarını yapacak.
 
 
14 Haziran 2024 Cuma günü sabah saatlerinden itibaren Karapınar Aile Sağlığı merkezimiz önünde çalışmalarına başlayacak olan Kanser Tarama TIR’ımızda 4-69Yaş Meme,30-65 Yaş Rahim ağzı,50-70 yaş Kolon kanser taramaları ücretsiz olarak yapılacak.
 
Bir gün sürmesi planlanan taramalara halkımızın ilgi göstermesi özellikle yetkililerce istenirken,, Karapınar Belediye Başkanımız Yasin Güneş ‘’Ücretsiz olarak halkımızın ayağına kadar gelen bu hizmetten vatandaşlarımızın yararlanması kendi açılarından çok önemli çünkü Kanser denen illetten ancak erken teşhis yolu ile kurtulabilmek mümkün. 
 
Özellikle Karapınarlı hanım kardeşlerimizi bu taramaya katılmaya davet ediyorum.İl Sağlık müdürlüğü yetkililerimize de kasabamıza gösterdikleri destek ve ilgi için teşekkür ediyorum’’ ifadelerinde bulundu..
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.