Mahallelerde Bayram Temizliği

NEVŞEHİR 11.06.2024 - 15:25, Güncelleme: 11.06.2024 - 15:25
 

Mahallelerde Bayram Temizliği

Nevşehir Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde mahallelerdeki temizlik ve bakım çalışmalarını yoğunlaştırdı.
‘Temiz Şehir Nevşehir’ sloganıyla yıl boyu mahallelerde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Nevşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde mahallelerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu sabah erken saatlerde Bekdik ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde bulunan TOKİ Konutlarında toplanan belediye ekipleri gün boyu bu bölgede temizlik çalışması yaparak küçük çaplı yol ve yaya kaldırımı bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Yüzlerce personelin katılımı ile gerçekleştirilen çalışmaları Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer ve Hasan İler de yerinde inceleyerek ekiplerin koordinasyonunu sağladı. Bayram öncesi gerçekleştirilen temizlik ve bakım çalışmaları hafta boyunca diğer mahallelerde de sürecek.  
Nevşehir Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde mahallelerdeki temizlik ve bakım çalışmalarını yoğunlaştırdı.

‘Temiz Şehir Nevşehir’ sloganıyla yıl boyu mahallelerde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Nevşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde mahallelerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu sabah erken saatlerde Bekdik ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde bulunan TOKİ Konutlarında toplanan belediye ekipleri gün boyu bu bölgede temizlik çalışması yaparak küçük çaplı yol ve yaya kaldırımı bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

Yüzlerce personelin katılımı ile gerçekleştirilen çalışmaları Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer ve Hasan İler de yerinde inceleyerek ekiplerin koordinasyonunu sağladı.

Bayram öncesi gerçekleştirilen temizlik ve bakım çalışmaları hafta boyunca diğer mahallelerde de sürecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.