Milletvekili Emre Çalışkan’dan Yalan Habere Sert Tepki

NEVŞEHİR 22.06.2024 - 12:42, Güncelleme: 22.06.2024 - 12:42
 

Milletvekili Emre Çalışkan’dan Yalan Habere Sert Tepki

Milletvekili Emre Çalışkan, Kapadokya bölgesinde güvenli bir şekilde uçuşunu gerçekleştiren sıcak hava balonuyla ilgili yalan haber yapanlara karşı sert bir şekilde tepki gösterdi.
Yapılan yalan haberciliğin bölge turizmine zarardan başka bir şey getirmeyeceğini belirten Milletvekili Emre Çalışkan, balonun güvenli bir şekilde inişini gerçekleştirdiğini ve her hangi bir ölüm ya da yaralanma olmadığını belirtti.   Milletvekili Emre Çalışkan balon pilotu Caner Uzun’un ifadelerine de sosyal medya hesabında  yer verdi: "Paşabağı bölgesinde saat 05.20'de kalkış yaptık. Çavuşin harabeleri, Zelve Açık Hava Müzesi'nin üzerinde gezip Aşk Vadisi içinde turumuzu tamamladık. Daha sonra Aşk Vadisi karşısına iniş planladık. O anda ters bir rüzgar geldi. Kayalara sürterek iniş yaptık. Hiçbir misafirimizde yaralanma veya herhangi bir sıkıntı yok. Hepsi otellerine geçti."
Milletvekili Emre Çalışkan, Kapadokya bölgesinde güvenli bir şekilde uçuşunu gerçekleştiren sıcak hava balonuyla ilgili yalan haber yapanlara karşı sert bir şekilde tepki gösterdi.

Yapılan yalan haberciliğin bölge turizmine zarardan başka bir şey getirmeyeceğini belirten Milletvekili Emre Çalışkan, balonun güvenli bir şekilde inişini gerçekleştirdiğini ve her hangi bir ölüm ya da yaralanma olmadığını belirtti.

 

Milletvekili Emre Çalışkan balon pilotu Caner Uzun’un ifadelerine de sosyal medya hesabında  yer verdi: "Paşabağı bölgesinde saat 05.20'de kalkış yaptık. Çavuşin harabeleri, Zelve Açık Hava Müzesi'nin üzerinde gezip Aşk Vadisi içinde turumuzu tamamladık. Daha sonra Aşk Vadisi karşısına iniş planladık. O anda ters bir rüzgar geldi. Kayalara sürterek iniş yaptık. Hiçbir misafirimizde yaralanma veya herhangi bir sıkıntı yok. Hepsi otellerine geçti."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.