Motorine büyük zam geliyor!

TÜRKİYE GÜNDEMİ 26.05.2022 - 09:51, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Motorine büyük zam geliyor!

Yüksek akaryakıt fiyatları araç sahiplerini ve ulaşım sektörünü zorlarken, motorine bir büyük zam haberi daha geldi. Gelecek zamla birlikte motorin fiyatının 23 liranın üzerine çıkması bekleniyor.
    Araç sahiplerine bir kötü haber daha geldi. Yükselen dolar kuru ve brent petroldeki yüksek seyir pompa fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere LPG'ye 36 kuruş zam beklentisinin ardından bir kötü haber de motorinden geldi.   “Motorin 23 lirayı aşacak”   Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre Perşembe geceden itibaren motorine de büyük bir zam geleceği öğrenildi. Gelecek zammın 1 lira 20 kuruş civarında olması bekleniyor. Yapılacak yeni zamla birlikte motorinin fiyatı İstanbul'da 22.10 liradan 23.30 lira seviyesine çıkacak. Son olarak 21 Mayıs Cumartesi gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,02 fiyat indirim meydana gelmiş, fiyat değişikliği pompa fiyatlarına yansımıştı.
Yüksek akaryakıt fiyatları araç sahiplerini ve ulaşım sektörünü zorlarken, motorine bir büyük zam haberi daha geldi. Gelecek zamla birlikte motorin fiyatının 23 liranın üzerine çıkması bekleniyor.

 

 

Araç sahiplerine bir kötü haber daha geldi. Yükselen dolar kuru ve brent petroldeki yüksek seyir pompa fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere LPG'ye 36 kuruş zam beklentisinin ardından bir kötü haber de motorinden geldi.

 

“Motorin 23 lirayı aşacak”

 

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre Perşembe geceden itibaren motorine de büyük bir zam geleceği öğrenildi. Gelecek zammın 1 lira 20 kuruş civarında olması bekleniyor. Yapılacak yeni zamla birlikte motorinin fiyatı İstanbul'da 22.10 liradan 23.30 lira seviyesine çıkacak.

Son olarak 21 Mayıs Cumartesi gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,02 fiyat indirim meydana gelmiş, fiyat değişikliği pompa fiyatlarına yansımıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.