Musa Ertaş Nevşehir siyasetinin neresinde?

SİYASET 28.05.2022 - 13:36, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Musa Ertaş Nevşehir siyasetinin neresinde?

    NEVŞEHİR(MHA) Son genel seçimlerde İYİ Partinin birinci sıra milletvekili adayı olan İş İnsanı Musa Ertaş, Nevşehir siyasetinin neresinde? Yeniden milletvekili adayı olmayı düşünüyor musunuz?     Kendisine yönelttiğimiz sorulara bakın İş İnsanı Musa Ertaş ne cevap vermiş; "17 yaşından bugüne kadar Ülkü Ocakları başkanlığından tutunda Milliyetçi Hareket Partisinde uzun yıllar siyaset yaptık. İl Genel Meclisi üyeliği ve başkanlığı yaptık. İl yönetiminde görevler yaptık. Ancak siyaset ile ticareti hiç birbirine karıştırmadım. Siyasete ilgi duymamızın sebebi; Vatanımıza, milletimize olan duyarlılığımız ve borcumuzdur. Ben devletçi bir insanım. Devletim ne dediyse ona göre hareket eden bir müteşebbisim. Siyaset ve ticareti bu manada dengeli bir şekilde götürmeye gayret ediyorum. Siyasette akşamdan sabaha şöyle yapılacak demek doğru değil. Müteşebbis olarak biz çalışıyoruz. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde SGK tarafından Nevşehir'de bünyesinde en çok işçi istihdam eden, üstelik en fazla engelli çalışan istihdam eden bir grup olarak teşekkür plaketiyle ödüllendirildik. Biz bunlarla gurur duyuyoruz. Bizim gayemiz istihdama, ihracata, üretime katkı sağlayabilmek. Şu anda bu işin o bandındayım. Siyaset ile ticareti hiç birbirine karıştırmadım. Bundan sonrada bu şekilde olmasını temenni ediyorum."  

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Son genel seçimlerde İYİ Partinin birinci sıra milletvekili adayı olan İş İnsanı Musa Ertaş, Nevşehir siyasetinin neresinde? Yeniden milletvekili adayı olmayı düşünüyor musunuz?  

 

Kendisine yönelttiğimiz sorulara bakın İş İnsanı Musa Ertaş ne cevap vermiş; "17 yaşından bugüne kadar Ülkü Ocakları başkanlığından tutunda Milliyetçi Hareket Partisinde uzun yıllar siyaset yaptık. İl Genel Meclisi üyeliği ve başkanlığı yaptık. İl yönetiminde görevler yaptık. Ancak siyaset ile ticareti hiç birbirine karıştırmadım. Siyasete ilgi duymamızın sebebi; Vatanımıza, milletimize olan duyarlılığımız ve borcumuzdur. Ben devletçi bir insanım. Devletim ne dediyse ona göre hareket eden bir müteşebbisim. Siyaset ve ticareti bu manada dengeli bir şekilde götürmeye gayret ediyorum. Siyasette akşamdan sabaha şöyle yapılacak demek doğru değil. Müteşebbis olarak biz çalışıyoruz. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde SGK tarafından Nevşehir'de bünyesinde en çok işçi istihdam eden, üstelik en fazla engelli çalışan istihdam eden bir grup olarak teşekkür plaketiyle ödüllendirildik. Biz bunlarla gurur duyuyoruz. Bizim gayemiz istihdama, ihracata, üretime katkı sağlayabilmek. Şu anda bu işin o bandındayım. Siyaset ile ticareti hiç birbirine karıştırmadım. Bundan sonrada bu şekilde olmasını temenni ediyorum."  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.