Nar Belediyesi Altyapı yapımına devam ediyor

BELEDİYELER 26.06.2024 - 14:09, Güncelleme: 26.06.2024 - 14:09
 

Nar Belediyesi Altyapı yapımına devam ediyor

Nar Belediyesi, Kurban Bayramı tatilinin ardından yoğun mesaisine tekrardan başladı.
Kurban Bayramı içerisinde vardiyalı çalışma programı düzenleyerek olası her türlü olumsuzluğa anında müdahale eden Nar Belediyesi ekipleri, bayram tatilinin sona ermesinin ardından tüm ekipleri ile sahadaki yoğun mesaisine kaldığı yerden devam etti. Kasabada yürütülen alt ve üstyapı da çalışmalarına devam eden ekipler, yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirebilmek için 2024 planlamasında yer alan proje ve uygulamalarını sürdürdü. Çalışmaların yerinde takip eden Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik; "Belediye ekiplerimiz çalışmalarına bayram sonrasında devam ediyor. Bu kapsamda Kavacık mevkii kanalizasyon hattı yenileme çalışmamız başlamış olup, sıcak hava şartlarında özveriyle çalışarak altyapımızı güçlendiren ekiplerimize kolaylıklar diliyorum." dedi.
Nar Belediyesi, Kurban Bayramı tatilinin ardından yoğun mesaisine tekrardan başladı.

Kurban Bayramı içerisinde vardiyalı çalışma programı düzenleyerek olası her türlü olumsuzluğa anında müdahale eden Nar Belediyesi ekipleri, bayram tatilinin sona ermesinin ardından tüm ekipleri ile sahadaki yoğun mesaisine kaldığı yerden devam etti.

Kasabada yürütülen alt ve üstyapı da çalışmalarına devam eden ekipler, yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirebilmek için 2024 planlamasında yer alan proje ve uygulamalarını sürdürdü.

Çalışmaların yerinde takip eden Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik; " Belediye ekiplerimiz çalışmalarına bayram sonrasında devam ediyor. Bu kapsamda Kavacık mevkii kanalizasyon hattı yenileme çalışmamız başlamış olup, sıcak hava şartlarında özveriyle çalışarak altyapımızı güçlendiren ekiplerimize kolaylıklar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.