Öcal, Basın ve Gazeteciler Bayramını kutladı.

NEVŞEHİR 24.07.2024 - 12:25, Güncelleme: 24.07.2024 - 12:25
 

Öcal, Basın ve Gazeteciler Bayramını kutladı.

Eğitim Bir Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, Basın ve Gazeteciler Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Öcal mesajında:”Milletimizi doğru bilgilendirme ve demokratik değerlere katkıda bulunma misyonunu üstlenen gazetecilerin ve basın çalışanlarının gününü tebrik ediyoruz. Gazeteciliğin ve özgür düşüncenin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırladığımız bu özel günde, her gün cesaretle görev yapan ve doğru bilgiye ulaşma gayreti gösteren tüm basın çalışanlarımızın "24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı kutlu olsun” dedi.
Eğitim Bir Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, Basın ve Gazeteciler Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öcal mesajında:”Milletimizi doğru bilgilendirme ve demokratik değerlere katkıda bulunma misyonunu üstlenen gazetecilerin ve basın çalışanlarının gününü tebrik ediyoruz.

Gazeteciliğin ve özgür düşüncenin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırladığımız bu özel günde, her gün cesaretle görev yapan ve doğru bilgiye ulaşma gayreti gösteren tüm basın çalışanlarımızın "24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.