Özgöçmen

Öğrencilere girişimcilikle ilgili destekler anlatıldı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 28.05.2022 - 13:51, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Öğrencilere girişimcilikle ilgili destekler anlatıldı

    NEVŞEHİR(MHA) KOSGEB İl Müdürü Ali Usta ve Mesleki ve Teknik Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Bilal Altan Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden sonra Derinkuyu Hakkı Atamulu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı kapsamında "Girişimcilikle İlgili Destekler" konu toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıya Anadolu Meslek ve Mesleki Eğitim Programında (MESEM)  kayıtlı öğrenciler katıldı.     Toplantının sonunda meslek lisesi öğrencilerinin, ileride kuracakları işletmeler ile ilgili karşılık fikir alışverişinde bulunuldu.     Akıllarında yer alan projelerinin KOSGEB ile hayata geçirebileceklerini öğrenen gençler geleceğe daha umutla baktıklarını ifade ettiler.     Şube Müdürü Bilal Altan, meslek lisesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıların bütün ilçelerde yapılacağını belirtti. 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) KOSGEB İl Müdürü Ali Usta ve Mesleki ve Teknik Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Bilal Altan Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden sonra Derinkuyu Hakkı Atamulu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı kapsamında "Girişimcilikle İlgili Destekler" konu toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıya Anadolu Meslek ve Mesleki Eğitim Programında (MESEM)  kayıtlı öğrenciler katıldı.  

 

Toplantının sonunda meslek lisesi öğrencilerinin, ileride kuracakları işletmeler ile ilgili karşılık fikir alışverişinde bulunuldu.  

 

Akıllarında yer alan projelerinin KOSGEB ile hayata geçirebileceklerini öğrenen gençler geleceğe daha umutla baktıklarını ifade ettiler.  

 

Şube Müdürü Bilal Altan, meslek lisesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıların bütün ilçelerde yapılacağını belirtti. 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.