Tematik Atölyeler İş Birliği Protokolü imzalandı

NEVŞEHİR 28.05.2022 - 13:48, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Tematik Atölyeler İş Birliği Protokolü imzalandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeni Nesil Eğitimcileri Derneği (Yender) Arasında Üretim Odaklı Tematik Atölyeler İş Birliği Protokolü İmzalandı.
      NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeni Nesil Eğitimcileri Derneği (Yender) Arasında Üretim Odaklı Tematik Atölyeler İş Birliği Protokolü İmzalandı.   İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat ve Yeni Nesil Eğitimcileri Derneği (YENDER) Başkanı İftariye Atalay'ın imzaladığı protokolle üretim odaklı tematik atölyeler kapsamlı proje çalışmaları ile öğrencilere seramik ve çanak yapımı etkinlikleri yaptırılacak.     Böylece yöreye ait özel sanatların geliştirilmesi ve sürdürülmesi amaçlanıyor.  
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeni Nesil Eğitimcileri Derneği (Yender) Arasında Üretim Odaklı Tematik Atölyeler İş Birliği Protokolü İmzalandı.

 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeni Nesil Eğitimcileri Derneği (Yender) Arasında Üretim Odaklı Tematik Atölyeler İş Birliği Protokolü İmzalandı.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat ve Yeni Nesil Eğitimcileri Derneği (YENDER) Başkanı İftariye Atalay'ın imzaladığı protokolle üretim odaklı tematik atölyeler kapsamlı proje çalışmaları ile öğrencilere seramik ve çanak yapımı etkinlikleri yaptırılacak.  

 

Böylece yöreye ait özel sanatların geliştirilmesi ve sürdürülmesi amaçlanıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.