Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Basınla bir araya geldi

BELEDİYELER 15.05.2024 - 14:01, Güncelleme: 15.05.2024 - 14:01
 

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Basınla bir araya geldi

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Nevşehir’de görev yapan gazetecilerle tanışma toplantısı düzenleyerek, projeleri hakkında bilgi verdi.
  Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul gazeteciler ile tanışma kahvaltısında bir araya gelirken bugüne kadar ki yaptıkları çalışmalar hakkında da gazetecilere bilgiler verdi. Ürgüp Belediye Başkanı Bul, belediye olarak hazırladıkları projelerle cazibeyi yeniden kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı. Turizmin yanı sıra, ilçenin karşılaştığı diğer önemli sorunlara da değinen Başkan Bul, özellikle otopark sorunu, sokak hayvanlarıyla ilgili kısırlaştırma, bakım ve kontrol, alt yapı eksiklikleri, ulaşım konularında çözüm odaklı projeler geliştirdiklerini belirtti. Ayrıca turizmin canlandırılması için alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Gazetecilerin, belediyenin hizmetlerini ve projelerini daha yakından takip edebilmesi ve kamuoyunu bilgilendirebilmesi için düzenli olarak benzer toplantılar yapmayı planladıklarını ifade eden Ürgüp Belediye Başkanı Bul,  gazetecilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.  
Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Nevşehir’de görev yapan gazetecilerle tanışma toplantısı düzenleyerek, projeleri hakkında bilgi verdi.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul gazeteciler ile tanışma kahvaltısında bir araya gelirken bugüne kadar ki yaptıkları çalışmalar hakkında da gazetecilere bilgiler verdi. Ürgüp Belediye Başkanı Bul, belediye olarak hazırladıkları projelerle cazibeyi yeniden kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Turizmin yanı sıra, ilçenin karşılaştığı diğer önemli sorunlara da değinen Başkan Bul, özellikle otopark sorunu, sokak hayvanlarıyla ilgili kısırlaştırma, bakım ve kontrol, alt yapı eksiklikleri, ulaşım konularında çözüm odaklı projeler geliştirdiklerini belirtti. Ayrıca turizmin canlandırılması için alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Gazetecilerin, belediyenin hizmetlerini ve projelerini daha yakından takip edebilmesi ve kamuoyunu bilgilendirebilmesi için düzenli olarak benzer toplantılar yapmayı planladıklarını ifade eden Ürgüp Belediye Başkanı Bul,  gazetecilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.