Wooden House Oyun Evi sizleri bekliyor

NEVŞEHİR 12.07.2024 - 17:16, Güncelleme: 12.07.2024 - 17:36
 

Wooden House Oyun Evi sizleri bekliyor

Her geçen gün aileniz ve sevdiklerinizle güzel bir vakit geçirmek için yeni yerler keşfediyoruz.
Bazıları kalıcı oluyor ama bazıları eksiklik ve kusurlardan uzun soluklu olamıyor ve kapanıyor. Huzur’un yeni mekanı olmaya aday yeni bir işletme, Nevşehir halkına hizmet vermek için kapılarını açtı. 15 Temmuz mahallesi Vefa Küçük caddesinde sizleri bekleyen işletmeyi Okul Öncesi Öğretmeni olan Döndü Doğan işletiyor. Siz sevdikleriniz ve dostlarınız ile birlikte anın tadını çıkartırken çocuklarınız oyun alanının tadını çıkaracak, hiç ayrılmak istemeyecekler. Ayrıca doğum günü, gün toplantıları gibi organizasyonlarla hizmet veren Wooden House Oyun Evi, verdiği hizmet ve sunduğu sıcak bir aile ortamı olmasıyla vazgeçilmezler arasına girmeye aday. Önceki akşam (11 Temmuz 2024) Nevşehir’in tanınmış esnaflarından SEDEF YAPI MARKET VE SEDEF SHOWROOM sahibi Osman Aykutalp’in (Kahramanmaraşlı Osman) torunu Defne Aykutalp’in 1. Yaş doğum günü organizasyonu ile davetlilere ispatladı. Organizasyona ev sahipliği yapan Doğan, “ Yeni bir organizasyonla karşınızdayız. Öncelikli hedefimiz misafirlerimizi sıcak bir aile ortamında yıllarca hatırlayacağı hatıralar bırakmak. Gerek mesleğimin verdiği tecrübe gerekse vatandaşların yaşadığı eksikleri bilmemizden dolayı daha iyisi için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 11 Temmuz 2023’te dünyaya gelen ve ilk yaş gününü kutlayan Defne Aykutalp’in babası Enes Aykutalp ise “ Biricik kızımın ilk yaş gününün uzun yıllar hatırlanmasını istediğim için böyle bir organizasyon düşündük. Seçenekler arasından Wooden House Oyun Evi’nde karar kıldık. Davete katılan aile ve akrabalardan aldığımız izlenimle doğru bir karar verdiğimize mutlu olduk. Wooden House Oyun Evi’ne kızımın 1. Yaş günü organizasyonu için teşekkür ediyorum” dedi.      
Her geçen gün aileniz ve sevdiklerinizle güzel bir vakit geçirmek için yeni yerler keşfediyoruz.

Bazıları kalıcı oluyor ama bazıları eksiklik ve kusurlardan uzun soluklu olamıyor ve kapanıyor. Huzur’un yeni mekanı olmaya aday yeni bir işletme, Nevşehir halkına hizmet vermek için kapılarını açtı. 15 Temmuz mahallesi Vefa Küçük caddesinde sizleri bekleyen işletmeyi Okul Öncesi Öğretmeni olan Döndü Doğan işletiyor. Siz sevdikleriniz ve dostlarınız ile birlikte anın tadını çıkartırken çocuklarınız oyun alanının tadını çıkaracak, hiç ayrılmak istemeyecekler.

Ayrıca doğum günü, gün toplantıları gibi organizasyonlarla hizmet veren Wooden House Oyun Evi, verdiği hizmet ve sunduğu sıcak bir aile ortamı olmasıyla vazgeçilmezler arasına girmeye aday. Önceki akşam (11 Temmuz 2024) Nevşehir’in tanınmış esnaflarından SEDEF YAPI MARKET VE SEDEF SHOWROOM sahibi Osman Aykutalp’in (Kahramanmaraşlı Osman) torunu Defne Aykutalp’in 1. Yaş doğum günü organizasyonu ile davetlilere ispatladı.

Organizasyona ev sahipliği yapan Doğan, “ Yeni bir organizasyonla karşınızdayız. Öncelikli hedefimiz misafirlerimizi sıcak bir aile ortamında yıllarca hatırlayacağı hatıralar bırakmak. Gerek mesleğimin verdiği tecrübe gerekse vatandaşların yaşadığı eksikleri bilmemizden dolayı daha iyisi için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

11 Temmuz 2023’te dünyaya gelen ve ilk yaş gününü kutlayan Defne Aykutalp’in babası Enes Aykutalp ise “ Biricik kızımın ilk yaş gününün uzun yıllar hatırlanmasını istediğim için böyle bir organizasyon düşündük. Seçenekler arasından Wooden House Oyun Evi’nde karar kıldık. Davete katılan aile ve akrabalardan aldığımız izlenimle doğru bir karar verdiğimize mutlu olduk. Wooden House Oyun Evi’ne kızımın 1. Yaş günü organizasyonu için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.