6 Ayda 28 Milyon Borç Ödedi

BELEDİYELER 16.10.2024 - 18:36, Güncelleme: 16.10.2024 - 18:39
 

6 Ayda 28 Milyon Borç Ödedi

Merakla beklenen Ürgüp Belediyesine ait önceki dönem borçları ile ilgili Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul bir açıklama yaptı.
Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, görevi devralmasının ardından geçen 6 aylık zamanda Ürgüp Belediyesine ait borçların hızla azaldığını açıkladı. Bul; “Görevi devraldığımız 13 Nisan 2024 tarihinde 68 milyon olan borcumuz 28 milyon azalarak 40 milyona düştü. 6 aylık süre zarfında hem proje üretip hem de borç ödemesi gerçekleştirdik. Borcumuz azaldıkça yeni ve büyük projelerimizi hayata geçireceğiz. Daha güzel bir Ürgüp için birlikte çalışacak ve başaracağız” dedi.  
Merakla beklenen Ürgüp Belediyesine ait önceki dönem borçları ile ilgili Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul bir açıklama yaptı.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, görevi devralmasının ardından geçen 6 aylık zamanda Ürgüp Belediyesine ait borçların hızla azaldığını açıkladı.

Bul; “Görevi devraldığımız 13 Nisan 2024 tarihinde 68 milyon olan borcumuz 28 milyon azalarak 40 milyona düştü. 6 aylık süre zarfında hem proje üretip hem de borç ödemesi gerçekleştirdik. Borcumuz azaldıkça yeni ve büyük projelerimizi hayata geçireceğiz. Daha güzel bir Ürgüp için birlikte çalışacak ve başaracağız” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.