AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran Oyunu Kullandı

SİYASET 31.03.2024 - 13:49, Güncelleme: 31.03.2024 - 13:49
 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran Oyunu Kullandı

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.
Savran, ailesi ile birlikte Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Şehit Semih Turgut Ortaokulu’ndaki 1195 numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yaptı. Seçimlerin Nevşehir ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını dileyen Savran, “Oyumuzu kullandık. Memleketimiz ve ülkemiz için hayırlı, uğurlu olsun. Mahalli İdareler Seçimleri gerçekten çok önemli. Şehrimizin bir beşi yıl daha emini olacak, başkanı olacak kişiyi bu seçimlerde belirleyeceğiz. Şehirlerin bir karakteri vardır derler işte bu karakterin oluşmasında da belediye başkanının rolü çok fazladır. O yüzden düzgün, dürüst, adil bir yönetim için yola çıktık. Bugün vatandaşlarımız tercihlerini kullanacaklar. Milletimizin iradesi tecelli edecek. İnşallah sonuç memleketimiz ve ülkemiz için hayırlı olur. “ dedi.  
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Savran, ailesi ile birlikte Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Şehit Semih Turgut Ortaokulu’ndaki 1195 numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yaptı.

Seçimlerin Nevşehir ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını dileyen Savran, “Oyumuzu kullandık. Memleketimiz ve ülkemiz için hayırlı, uğurlu olsun. Mahalli İdareler Seçimleri gerçekten çok önemli. Şehrimizin bir beşi yıl daha emini olacak, başkanı olacak kişiyi bu seçimlerde belirleyeceğiz. Şehirlerin bir karakteri vardır derler işte bu karakterin oluşmasında da belediye başkanının rolü çok fazladır. O yüzden düzgün, dürüst, adil bir yönetim için yola çıktık. Bugün vatandaşlarımız tercihlerini kullanacaklar. Milletimizin iradesi tecelli edecek. İnşallah sonuç memleketimiz ve ülkemiz için hayırlı olur. “ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.