AK Parti Milletvekili aday adayı Akbudak, İl Başkanı Kemikkıran’a teşekkür etti

SİYASET 22.03.2023 - 16:03, Güncelleme: 22.03.2023 - 16:03
 

AK Parti Milletvekili aday adayı Akbudak, İl Başkanı Kemikkıran’a teşekkür etti

2001 Yılında AK Partinin kuruluşu ile siyasete başlayan Akbudak, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Aday adaylığı için İl Başkanlığı başvuru yaptıktan sonra Gençlik Kollarına çıktı,
“ Nevşehir AK Parti Gençlik Kollarının faaliyetini yürüttüğü gerek ders, gerek, iş gerekse eğlence amaçlı çalışma alanları ile en ince ayrıntısına düşünülüp tasarlanmış sadece şahsım olarak değil diğer vatandaşlarımızın da beğenebileceği güzel çalışma ve oturma alanları olan yeni dekorasyonunun tamamlandığı İl Başkanlığına çıktım. Gençler beni yaptığım işim, sosyal yaşantım AK Parti geçmişimle tanıyorlar, güzel bir karşılamada bulundular ve sonrasında sohbete başladık. Hem gençlik hemde fikirleri daha da güzelleşmiş. Gençliğe destek olan il başkanımız Sayın Ali Kemikkıran olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettim. Toplantı odasına geçtik ve o yıllardaki güzel duyguları yeniden yaşadım, gençlerin gözündeki parlayan o heyecanı gördüm ve duygulandım. Ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, havasını teneffüs ettiğim bu memlekette ticarete devam eden birisi olarak TBMM görev alıp şehre hizmet etmek istediğimi ifade ettim. Şehrimizin ne denli önemli olduğundan ve dünyanın neresine gidilirse gidilsin sayısız doğa, deniz orman güzelliklerinin olduğunu ama Kapadokya’nın eşsiz güzelliğinin hiçbir yerde olmadığını, buna sahip çıkılması gerektiğini anlattım. Gençlerde aynı heyecanla bu şehri ne kadar çok sevdiklerini dile getirdiler. Ayrıca; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ın gençliğe nasıl bir önem verdiğinden ve yaşananlardan ders alınması gerektiğini paylaştım. Gerçekten çok leziz bir sohbet oldu. AK Gençliğe teşekkür ederim.” dedi.
2001 Yılında AK Partinin kuruluşu ile siyasete başlayan Akbudak, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Aday adaylığı için İl Başkanlığı başvuru yaptıktan sonra Gençlik Kollarına çıktı,

“ Nevşehir AK Parti Gençlik Kollarının faaliyetini yürüttüğü gerek ders, gerek, iş gerekse eğlence amaçlı çalışma alanları ile en ince ayrıntısına düşünülüp tasarlanmış sadece şahsım olarak değil diğer vatandaşlarımızın da beğenebileceği güzel çalışma ve oturma alanları olan yeni dekorasyonunun tamamlandığı İl Başkanlığına çıktım. Gençler beni yaptığım işim, sosyal yaşantım AK Parti geçmişimle tanıyorlar, güzel bir karşılamada bulundular ve sonrasında sohbete başladık. Hem gençlik hemde fikirleri daha da güzelleşmiş. Gençliğe destek olan il başkanımız Sayın Ali Kemikkıran olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettim.

Toplantı odasına geçtik ve o yıllardaki güzel duyguları yeniden yaşadım, gençlerin gözündeki parlayan o heyecanı gördüm ve duygulandım. Ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, havasını teneffüs ettiğim bu memlekette ticarete devam eden birisi olarak TBMM görev alıp şehre hizmet etmek istediğimi ifade ettim. Şehrimizin ne denli önemli olduğundan ve dünyanın neresine gidilirse gidilsin sayısız doğa, deniz orman güzelliklerinin olduğunu ama Kapadokya’nın eşsiz güzelliğinin hiçbir yerde olmadığını, buna sahip çıkılması gerektiğini anlattım. Gençlerde aynı heyecanla bu şehri ne kadar çok sevdiklerini dile getirdiler. Ayrıca;

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ın gençliğe nasıl bir önem verdiğinden ve yaşananlardan ders alınması gerektiğini paylaştım. Gerçekten çok leziz bir sohbet oldu. AK Gençliğe teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.