AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ülkü Aslan ziyaretlerine devam ediyor

SİYASET 22.03.2023 - 08:30, Güncelleme: 22.03.2023 - 08:30
 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ülkü Aslan ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Nevsehir Milletvekili Aday Adayı Ülkü Aslan teşkilat ziyaretlerine devam Ülkü Aslan ziyaretler kapsamında çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve oda başkanları ile bir araya geldi.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde milletvekili aday adaylığını Aday olarak taçlandırmak isteyen Ülkü Aslan bu kapsamda ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden Ülkü Aslan, Geçtiğimiz günlere de Antalya Manavgat ilçesinde trafik kazası geçiren Kaymaklı  Belediye Başkanı Harun Çekiç'i ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı’yı makamlarında  ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. PUSİAD Başkanı Birol Güney'i de ziyaret eden Ülkü Aslan, Ziyaretlerle ilgili şunları söyledi   “Gidilmedik yer çalınmadık kapı bırakmayacağım. Sadece Nevşehir merkezin değil tüm Nevşehir'in vekili olacağım. Bir taraftan partinin teşkilatlarını ziyaret ederken, diğer taraftan belediye başkanlarını, partinin dinamiklerini ziyaret ediyorum. İstişareye çok önem veriyorum. Çalışma esnasında denk geldiğimiz diğer aday adayı arkadaşlarla çok samimi bir ortam doğuyor. Bana böyle yol arkadaşları nasip ettiği için rabbime hamdediyorum” dedi. Sahaya çıkmak için sabırsızlandığına da dikkat çeken Aslan “Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Gittiğim yerlerde sadece parti teşkilatlarıyla kalmıyor, kısmen  esnaf ziyaretleri de yapıyorum. İnsanların gözündeki enerji bana güç veriyor. Daha çok çalışma arzusu veriyor” şeklinde sözlerini bitirdi. Aslan, ilçe teşkilat Esnaf ve  belediye başkanlıklarına ziyaretlerine devam edecek.
AK Parti Nevsehir Milletvekili Aday Adayı Ülkü Aslan teşkilat ziyaretlerine devam Ülkü Aslan ziyaretler kapsamında çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve oda başkanları ile bir araya geldi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde milletvekili aday adaylığını Aday olarak taçlandırmak isteyen Ülkü Aslan bu kapsamda ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden Ülkü Aslan, Geçtiğimiz günlere de Antalya Manavgat ilçesinde trafik kazası geçiren Kaymaklı  Belediye Başkanı Harun Çekiç'i ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı’yı makamlarında  ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. PUSİAD Başkanı Birol Güney'i de ziyaret eden Ülkü Aslan, Ziyaretlerle ilgili şunları söyledi   “Gidilmedik yer çalınmadık kapı bırakmayacağım. Sadece Nevşehir merkezin değil tüm Nevşehir'in vekili olacağım.

Bir taraftan partinin teşkilatlarını ziyaret ederken, diğer taraftan belediye başkanlarını, partinin dinamiklerini ziyaret ediyorum. İstişareye çok önem veriyorum. Çalışma esnasında denk geldiğimiz diğer aday adayı arkadaşlarla çok samimi bir ortam doğuyor. Bana böyle yol arkadaşları nasip ettiği için rabbime hamdediyorum” dedi.

Sahaya çıkmak için sabırsızlandığına da dikkat çeken Aslan “Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Gittiğim yerlerde sadece parti teşkilatlarıyla kalmıyor, kısmen  esnaf ziyaretleri de yapıyorum. İnsanların gözündeki enerji bana güç veriyor. Daha çok çalışma arzusu veriyor” şeklinde sözlerini bitirdi. Aslan, ilçe teşkilat Esnaf ve  belediye başkanlıklarına ziyaretlerine devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.