AK Parti Nevşehir Teşkilatından Tolga Balak’a Ziyaret
AK Parti Nevşehir Teşkilatından Tolga Balak’a Ziyaret
AK Parti İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün ve beraberindeki heyet, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Tolga Balak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün beraberinde Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ve İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak atanan Tolga Balak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan kıymetli kardeşim Tolga Balak’a; Merkez İlçe Başkanımız Serhat Sonugelen , Kadın Kolları Başkanımız Elife Çelebi , Gençlik Kolları Başkanımız Necati Yurtbilir ve İl Genel Meclis Başkanımız Serkan Feralan ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrimizin her köşesine hizmet ulaştırma noktasında önemli bir sorumluluk üstlenen Genel Sekreterimize yeni görevinde başarılar diliyor; Nevşehir’imiz için birlik, beraberlik ve güçlü bir koordinasyon içerisinde güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim şehrimiz ve hemşerilerimiz için hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.



Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.