Akılcı Kaynak Kullanımı İle İsrafın Önüne Geçen Belediye

TÜRKİYE GÜNDEMİ 15.10.2024 - 15:36, Güncelleme: 15.10.2024 - 15:36
 

Akılcı Kaynak Kullanımı İle İsrafın Önüne Geçen Belediye

Gülşehir Belediyesi, garajında bulunan atıl ve kullanılmayan araçları yenileyip araç filosunu güçlendirdi.
Gülşehir Belediyesi, garajında bulunan atıl ve kullanılmayan araçları yenileyip araç filosunu güçlendirdi. Belediyenin araç envanterinde bulunmasına rağmen, yıllardır belediyenin garajında atıl halde bulunan ve arızalı olduğu için kullanılmayan araçlar, tekrar hizmet verecek hale getirildi. Hurdaya ayrılan bu araçlar Belediyenin Bakım ve Onarım Birimi ekiplerinin yoğun çalışması sonucu, daha iyi ve hızlı hizmet verebilmeleri için eksiklikleri giderilerek yenilendi ve belediyenin araç filosuna dâhil edildi. Yenilenen bu araçların pek çok alanda Gülşehir’e en iyi hizmeti sunmak için kullanılacağı belirtildi. Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, bir taraftan belediye bünyesinde kullanılan hizmet araçlarının rutin bakım ve onarımlarını yaparken, diğer taraftan ise belediyenin kendi öz kaynaklarından araç parkına yenilerini kazandırarak hizmeti en üst noktada vermenin gayreti ile çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getirdi. Akılcı kaynak kullanımı ile israfın önüne geçen Belediye’nin, kaynakların etkin ve verimli kullanımı kapsamında yenileyerek, araç filosuna kattığı bu araçlar arasında, bir kepçe, bir su tankeri, bir minibüs, iki kamyon, bir kamyonet ve iki otomobil bulunuyo
Gülşehir Belediyesi, garajında bulunan atıl ve kullanılmayan araçları yenileyip araç filosunu güçlendirdi.

Gülşehir Belediyesi, garajında bulunan atıl ve kullanılmayan araçları yenileyip araç filosunu güçlendirdi. Belediyenin araç envanterinde bulunmasına rağmen, yıllardır belediyenin garajında atıl halde bulunan ve arızalı olduğu için kullanılmayan araçlar, tekrar hizmet verecek hale getirildi. Hurdaya ayrılan bu araçlar Belediyenin Bakım ve Onarım Birimi ekiplerinin yoğun çalışması sonucu, daha iyi ve hızlı hizmet verebilmeleri için eksiklikleri giderilerek yenilendi ve belediyenin araç filosuna dâhil edildi. Yenilenen bu araçların pek çok alanda Gülşehir’e en iyi hizmeti sunmak için kullanılacağı belirtildi. Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, bir taraftan belediye bünyesinde kullanılan hizmet araçlarının rutin bakım ve onarımlarını yaparken, diğer taraftan ise belediyenin kendi öz kaynaklarından araç parkına yenilerini kazandırarak hizmeti en üst noktada vermenin gayreti ile çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getirdi.

Akılcı kaynak kullanımı ile israfın önüne geçen Belediye’nin, kaynakların etkin ve verimli kullanımı kapsamında yenileyerek, araç filosuna kattığı bu araçlar arasında, bir kepçe, bir su tankeri, bir minibüs, iki kamyon, bir kamyonet ve iki otomobil bulunuyo

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.