Başkan Arı’dan Komşu Esnaflara Ziyaret

NEVŞEHİR 04.06.2024 - 08:58, Güncelleme: 04.06.2024 - 08:58
 

Başkan Arı’dan Komşu Esnaflara Ziyaret

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek talep ve beklentileri dinledi.
Toplumsal bilinci ve dayanışma ruhunu güçlendirmede çok önemli misyona sivil toplum örgütleri ile ve iş dünyası ile buluşmalarını sürdüren Belediye Başkanı Rasim Arı, bir yandan da çeşitli programlar ve düzenlediği esnaf ziyaretleriyle halkın arasında yer almaya devam ediyor. Başkan Arı, bugün akşam saatlerinde ise Belediye Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. Esnafların istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Arı, esnaflara hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulundu. Ziyaretleri sırasında karşılaştığı çocuklar ve gençler başta olmak üzere vatandaşlarla da yakından ilgilenen Arı, “Yaptığımız tüm hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan şehrimize hep birlikte katkı sunuyoruz.“ dedi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek talep ve beklentileri dinledi.

Toplumsal bilinci ve dayanışma ruhunu güçlendirmede çok önemli misyona sivil toplum örgütleri ile ve iş dünyası ile buluşmalarını sürdüren Belediye Başkanı Rasim Arı, bir yandan da çeşitli programlar ve düzenlediği esnaf ziyaretleriyle halkın arasında yer almaya devam ediyor. Başkan Arı, bugün akşam saatlerinde ise Belediye Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti.

Esnafların istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Arı, esnaflara hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulundu.

Ziyaretleri sırasında karşılaştığı çocuklar ve gençler başta olmak üzere vatandaşlarla da yakından ilgilenen Arı, “Yaptığımız tüm hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan şehrimize hep birlikte katkı sunuyoruz.“ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.