Başkan Arı’ya Ziyaretler

NEVŞEHİR 28.05.2024 - 08:33, Güncelleme: 28.05.2024 - 08:33
 

Başkan Arı’ya Ziyaretler

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya bugün çeşitli sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri, iş insanları ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Rasim Arı, JAKEM Komutanı Jandarma İlyas Uysal, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nevşehir Bölge Müdürü İsa Kaymak, Sinema Sanatçısı İsmail Hakkı Ürün, CHP eski İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki heyeti konuk etti. Başkanlık makamında ayrı ayrı misafir ettiği konukları ile bir süre sohbet eden Başkan Rasim Arı, yeni görevinden dolayı kendisini tebrik ederek başarı dileklerini ileten konuklarına teşekkür etti. Arı, “Nevşehir için yapacak çok işimiz var. Nevşehir’i sadece turizmde değil sanat, spor, eğitim ve kültür alanında da adından söz ettiren bir şehir yapma arzusundayız. Bunun içinde, bu şehre gönül veren herkesle birlikte hareket ederek tüm enerjimizi şehrimize harcayacağız.” dedi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya bugün çeşitli sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri, iş insanları ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Rasim Arı, JAKEM Komutanı Jandarma İlyas Uysal, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nevşehir Bölge Müdürü İsa Kaymak, Sinema Sanatçısı İsmail Hakkı Ürün, CHP eski İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki heyeti konuk etti.

Başkanlık makamında ayrı ayrı misafir ettiği konukları ile bir süre sohbet eden Başkan Rasim Arı, yeni görevinden dolayı kendisini tebrik ederek başarı dileklerini ileten konuklarına teşekkür etti.

Arı, “ Nevşehir için yapacak çok işimiz var. Nevşehir’i sadece turizmde değil sanat, spor, eğitim ve kültür alanında da adından söz ettiren bir şehir yapma arzusundayız. Bunun içinde, bu şehre gönül veren herkesle birlikte hareket ederek tüm enerjimizi şehrimize harcayacağız.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.