Başkan Arı’ya Ziyaretler

NEVŞEHİR 05.06.2024 - 11:54, Güncelleme: 05.06.2024 - 11:54
 

Başkan Arı’ya Ziyaretler

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile iş insanları ve vatandaşları konuk etti.
Belediye Başkanı Rasim Arı, kendisini ziyaret ederek başarı dileklerini ileten misafirlerini makamında ayrı ayrı kabul ederek, onlarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etti. Güzel dilekleri için konuklarına teşekkür eden Arı, Nevşehir Belediyesi olarak hayata geçirecekleri projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Arı, “İnşallah bu dönemde de hemşehrilerimizin desteğiyle şehrimizde önemli hizmetlerde bulunacağımıza canı gönülden inanıyorum. Hep birlikte şehrimiz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile iş insanları ve vatandaşları konuk etti.

Belediye Başkanı Rasim Arı, kendisini ziyaret ederek başarı dileklerini ileten misafirlerini makamında ayrı ayrı kabul ederek, onlarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etti. Güzel dilekleri için konuklarına teşekkür eden Arı, Nevşehir Belediyesi olarak hayata geçirecekleri projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Arı, “İnşallah bu dönemde de hemşehrilerimizin desteğiyle şehrimizde önemli hizmetlerde bulunacağımıza canı gönülden inanıyorum. Hep birlikte şehrimiz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.